• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

11:27

NOVAČE, VELIKI SI! Teniser nije mogao da veruje šta je doživeo od Đokovića! (VIDEO)

Reuters

Tenis

NOVAČE, VELIKI SI! Teniser nije mogao da veruje šta je doživeo od Đokovića! (VIDEO)

Podeli vest

Mladi teniser iz Argentine Fransisko Serundolo bio je iznenađen i oduševljen kada je shvatio kakav je srpski as i šta je sve Novak Đoković znao o njemu

Sve je manje igrača koji ne vole Novaka Đokovića, pa je čak i Nik Kirjos, koji mu je bio glavni kritičar, postao prijatelj Srbina!

Foto: reuters

 

Gotovo da nema tenisera koji nije pohvalno pričao o Srbinu, a sada je mladi Argentinas Fransisko Serundolo oktrio kakvo je bilo njegovo iskustvo sa Noletom.

On je domaćim medijima pričao o tome kako mu je bilo lepo u Beogradu dok je učestvao na Serbia openu tokom prethodnog proleća, a Đoković ga je oduševio za sva vremea!

 

 

Serundolo koji je 24. igrač na ATP listi, u tom momentu nije bio ni u najboljih sto tenisera i mislio je da Đoković ne zna za njega, ali je doživeo i te kako prijatno iznenađenje!

Foto: AP/Photo

 

- Nakon što sam stigao do finala u Buenos Ajres, otišao sam u Beograd da igram kvalifikacije za Serbia opena. I onda mi prilazi Novak Đoković... Bio sam u tom trenutku negde između 110. i 120. pozicije na ATP listi! Prišao mi je da me pozdravi i prvo mi se predstavlja ko je on. Čestitao mi je, ne samo za prvo finale u Buenos Ajresu nego mi je čestitao i za tri titule na čelendžerima, pa na nekim finalima... Ne znam kako, ali sve je znao o meni- rekao je iznenađeni Serundolo u intervjuu za argentinski ESPN.

Kada je Đoković u razgovoru pomenuo i Huana Manuela Serundola mlađeg Fransiskovog brata, e tu je Argentinac tek ostao bez teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija