• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2022

14:45

NADAL RASTUŽIO NAVIJAČE! Španac odustao: Nemam izbora!

Reuters

Tenis

NADAL RASTUŽIO NAVIJAČE! Španac odustao: Nemam izbora!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da ne nastupi na Mastersu u Montrealu

Španski as se posle povrede na Vimbldonu nedavno vratio treninzima, ali smatra da period oporavka i pripreme treba još malo da potraje.

Čovek koji je osvojio 22 Grend slem titule je na treningu u četvrtak osetio nelagodsnost, zbog koje nije želeo ništa da rizikuje.

 

 

- Nadam se da ću ponovo igrati u Montrealu, turniru koji volim i koji sam osvajao pet puta pred publikom koja me je uvek lepo dočekivala. Nemam izbora nego da u ovom trenutku razmišljam o svom zdravlju-  napisao je Nadal  na Tviteru.

Inače, Turnir u Montrealu igra se od 7. do 14. avgusta, a na njemu neće biti ni srpskoga asa Novaka Đokovića. Nadal je osvajao prestižni turnir 2005, 2008, 2013, 2018 i 2019. godine, što je bilo poslednje izdanje ovog takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija