• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

07:59

Svet bruji o potezu Novakovog navijača! OVO SE POJAVILO U PRENOSU MEČA, sad je hit na internetu!

REUTERS/Yves Herman

Tenis

Svet bruji o potezu Novakovog navijača! OVO SE POJAVILO U PRENOSU MEČA, sad je hit na internetu!

Podeli vest

Novak Đoković najverovatnije neće igrati na Ju Es openu, ali dobija podršku od tenisera, političara i navijača u Americi

Novak Đoković nije vancinisan, što nije uslov da igra na Ju Es openbu, ali prema tamošnjim propisima nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju.

Ukoliko ne bude nekih promena tokom narednih dana, ako Amerikanci ne ublaže mere, Novaka nećemo gledati na Ju Es openu. Skoro ceo svet je uz našeg asa.

Videli smo to i u finalu turnira u Vašingtonu. Nakon što su Nik Kirjos i Džek Sok osvojili titulu u dublu na turniru u Vašingtonu, pojavio se jedan simpatičan detalj koji je oduševio Novakove navijače.

Podrška Đokoviću

Dok je Amerikanac držao pobednički govor pored trofeja, u uglu ekrana su se pojavile dve ruke navijača koji je držao kačket Novaka Đokovića. Jasno se video simbol našeg asa na kačketu,  prepoznatljivi inicijali Novaka Đokovića.

 

 

 

Inače, i Danil Medvedev, prvi teniser sveta, pozvao je vlasti SAD da puste Novaka da nastupi na US Openu, o čemu danima govore tamošnji senatori, ali i sportske ličnosti širom sveta.

Novak se sprema za Njujork

Još malo vremena je ostalo da se nešto promeni, jer sam turnir počinje za samo 21 dan, a kada počne glavni deo žreba, više ne će biti nade.

- Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko hvala - poručio je nedavno Novak Đoković i dodao: 

- Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve! - napisao je na Instagramu najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin

pre 1 godinu

Hit na internetu je činjenica da Đoković ima prebivalište na Floridi gde je imao stan,i na osnovu tog prebivališta može dobit vizu za ulazak u SAD!!!otiđite na sajt ministarstva spoljnih poslova ili upitajte nekog iz ministarstva spoljnih poslova paće te se uverit u moje navode

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija