• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

18:24

KIRJOS U ČUDU NAKON POBEDE NAD MEDVEDEVIM! Pobedio sam Novaka, Rodžera i Rafu, a ponašate se kao da nisam!

USA Today

Tenis

KIRJOS U ČUDU NAKON POBEDE NAD MEDVEDEVIM! Pobedio sam Novaka, Rodžera i Rafu, a ponašate se kao da nisam!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos pobedio je prvog igrača sveta Danila Medvedva rezultatom 6:7, 6:4, 6:2, a nakon susreta nije mu bilo jasno zašto su neki iznenađeni

Australijanac ima sjajnu seriju! Nik Kirjos je upisao 14 pobeda u poslednjih 15 mečeva, a izgubio je samo u tom finalu Vimbldona od Novaka Đokovića. Po završetku meča protiv Medvedeva, novinari su ga pitali i šta je naučio iz ove pobede, a odgovorio im je u svom stilu!

Foto: USA Today

 

- Vi momci se ponašate kao da već nisam pobedio broja jedan pre ovoga. Već sam pobedio Rodžera, Novaka i Rafu. Čak i da izgubim pet mečeva zaredom, uvek ću verovati da imam šanse protiv bilo koga. Ne igram samo za sebe već i za divnu publiku, na jednom od najlepših terena na svetu. Svi gledaju i želim da igram dobro. To je potrebno sportu. Važno je da igrači igraju dobro, jer će to ovaj sport održati u životu- kaže Kirjos.

 

 

Tvrdi da je izuzetno motivisan i za US Open!

- Ove dve nedelje, u Kanadi i Sinsinatiju, planiram da istrošim sve što imam u rezervoaru. Biće to dve važne nedelje. U Sinsinatiju sam već igrao finale, samouveren sam. Ipak, nema garancija da su na US Openu imati dve sjajne nedelje, čak i da se osećam dobro. Idem dan po dan. Ne mislim mnogo unapred. Jer ako izgubim u Njujorku, biće mi žao što nisam dao sve u te dve nedelje - kaže Nik.

Nije zanimalo Kirjosa ko je na drugoj strani.

- Izašao sam na teren bez razmišljanja da je on broj jedan na svetu. U tri meča, dobio sam ga dva puta, jednom sam izgubio. Znao sam da se oseća dobro i hteo sam da nametnem stil u kom on neće imati mnogo ritma. Igrao sam servis-volej u skoro svakom poenu. Bio sam veoma dobar u tom smislu. Zadovoljan sam igrom. Ovo je samo još jedan meč, posle njega neću ući u Top 10, tako da moram da se spremim za naredni - rekao je Kirjos kojeg u osmini finala očekuje duel sa sunarodnikom Aleksom de Minorom koji je bio bolji od Grigora Dimitrova, 7:6 (4), 7:5.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17