• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

09:48

AU, KAKVE VESTI ZA NOVAKA! Đoković ipak može u SAD?! Ova vest je ODJEKNULA širom sveta! (FOTO)

reuters

Tenis

AU, KAKVE VESTI ZA NOVAKA! Đoković ipak može u SAD?! Ova vest je ODJEKNULA širom sveta! (FOTO)

Podeli vest

Nije isključeno da san postane java1 Novak Đoković bi ipak mogao da zaigra na Ju-es openu

Jedan novinar iz Francuske je oduševio ljubitelje tenisa širom planete samo jednim tvitom!

Jedan od najboljih tenisera sdvih vremena mogao da se nađe na poslednjem Grend slemu u godini, iako su do sada šanse za to bile mizerne!

Poznati teniski novinar Kventin Mone, koji radi za francuski "L'Ekip" je na Tviteru napravio pometnju! Ono što je napisao dalo je nadu Novaku Đokoviću i onima koji žele da Srbina gledaju u Americi.

 

 

Mone je istakao da je stigao u SAD, gde ga niko nije pitao za dokaz o vakcinaciji! Iako je poznato da je to obavezno, da su kontrole do sada bile stroge i rigorozne, ipak deluje da su popustile! Svakako ima još 11 dana nade...

- Došao sam u SAD i niko me nije pitao ni za kakav dokaz o vakcinaciji. Bio sam i u martu, ali tako nije bilo. Da li su već počele da se primenuju nova pravila? Ovo bi bile dobre vesti za Đokovića - napisao je Mone u svom tvitu.

Novak je zbog istog razloga propustio turnire u Montrealu i Sinsinatiju, ali i prvi Grend slem u godini, kada je sramno proteran iz Australije, a tamo mučen i tretiran kao kriminalac!

Inače, srpski teniser ostaće šesti na ATP listi i naredne sedmice! Iako je postojala šansa da se Novak Đoković "podigne" na ATP listi nakon rane eliminacije Stefanosa Cicipasa u Montrealu, od toga ipak nema ništa! Bilo je već viđeno da će Novak da se vrati u Top 5, budući da je Grk ispao već u drugom kolu, ali je planove najboljem teniseru svih vremena pokvario Kasper Rud koji se plasirao u polufinale. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija