• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2022

21:41

OGLASILI SE ČELNICI US OPENA! Drama dostigla vrhunac!

Tanjug

Tenis

OGLASILI SE ČELNICI US OPENA! Drama dostigla vrhunac!

Podeli vest

Zvanični sajt US Opena nagovestio je da Novak Đoković neće moći da uđe u zemlju i učestvuje na turniru u Njujorku

Kako sada stvari stoje na US Openu planiraju da implementiraju zdravstvene i bezbednosne protokole i time su direktno poručili svima koji dolaze u zemlju da neće moći da uđu bez dokaza o vakcinaciji.

Ostalo je još osam dana do početka turnira, srpski as Novak Đoković i dalje čake promenu odluke koje se tiču tih mera ulaska, ali šanse za njegovo učešće su sve manje...

Foto: Tanjug

 

- U ovom trenutku svi koji imaju karte neće morati da pokažu dokaz da su vakcinisani da bi ušli na US Open. Ipak, ukoliko putujete iz inostranstva, kako biste bili na US Openu, morate da budete vakcinisani prihvatljivom serijom vakcina za kovid da biste putovali u SAD (ovo se odnosi na one koji nisu građani SAD ili imigranti) - stoji u saopštenju.

Još jedan udarac za jednog od najboljih tenisera sveta, a na US Openu naglašavaju da će striktno poštovati mere bezbednosti i savete u vezi sa kovidom koje im preporučuju državne i vlasti Njujorka.

Podsetimo, US Open počinje 29. avgusta, a titulu brani Danil Medvedev!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija