• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2022

15:31

NOVAK JE SAM NAPRAVIO IZBOR! Rodik o Đokoviću na US Openu: TURNIR JE DRUGAČIJI BEZ NJEGA!

reuters

Tenis

NOVAK JE SAM NAPRAVIO IZBOR! Rodik o Đokoviću na US Openu: TURNIR JE DRUGAČIJI BEZ NJEGA!

Podeli vest

Endi Rodik, bivši broj jedan svetskog tenisa, smatra da je velika šteta što Novak Đoković, najverovatnije, neće igrati u Njujorku.

Iako postoje još teoretske šanse da se to dogodi, ukoliko mere za ulazak nevakcinisanih stranaca u zemlju budu ukinute, Rodik kaže da nije iznenađen razvojem situacije.

"Novaka nećemo gledati osim ako vlada ne promeni svoju politiku prema nevakcinisanima za ulazak u zemlju", kratko je odgovorio Rodik na konstataciju novinara "Njujork posta" da Novaka najverovatnije neće biti na terenima u Kvinsu.

Endi, koji je nekada sa Novakom vodio ljute bitke na terenu, kaže da je velika šteta za sam turnir što šampiona takvog kalibra neće biti u takmičenju.

Foto: AP PHOTO

Endi Rodik

"Nesrećan sam što on ne može da igra. Ipak, sve je to bilo izvesno, jer je on napravio izbor. Mislim da se svi nosimo sa posledicama svog izbora. Turnir bi svakako bio bolji sa njim, ali opet ne znam da li je na USTA ili US Openu da prekraja vladinu politiku. Mislim da je smešno da neko očekuje tako nešto od teniskog turnira", dodao je Rodik.

Amerikanac, koji je u intervjuu pričao i o svojoj karijeri i najvećim momentima u njoj, dao je i prognozu kako bi mogao da izgleda ovogodišnji turnir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija