• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

08:43

BURA U TENISKOM SVETU! Otac teniserki čestitao tapšući je po "zadnjici", a onda je sočno poljubio u usta! (VIDEO)

printscreen

Tenis

BURA U TENISKOM SVETU! Otac teniserki čestitao tapšući je po "zadnjici", a onda je sočno poljubio u usta! (VIDEO)

Podeli vest

Nesvakidašnja scena, koja je podigla prašinu na društvenim mrežama, ali i zbunila gledaoce na US openu, desila se na meču koji je dobila mlada Čehinja Sara Bejlek

Mlada teniserka Sara Bejlek plasirala se u glavni žreb US Opena, a posle meča njena proslava trijumfa privukla je veliku pažnju i izazvala burne reakcije širom sveta! 

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem devojčica (16), trči ocu u zagrljaj, a on je rukom tapše po zadnjici, a potom i ljubi u usta!?

Teniserka je odmah nakon toga otrčala u zagrljaj drugom muškarcu, koji je mnogo stariji od nje, koji je takođe nekoliko puta potapšao na isti način.

 

 

Mnogi  navijači su u komentarima naveli kako ovakav način proslave nikako ne priliči mladoj teniserki...

- Ovo je sramota! Odvratno!

- Ovo je užasno! Ona ima samo 16 godina!

-  Ovo je više nego neprikladno, kako je video snimak odmicao, postajalo je sve gore i gore!

Inače, Bejlek je poražena u prvom kolu od Samsonove sa 2:0!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija