• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2022

08:41

NOVAKOVI MRZITELJI NA APARATIMA! "Igraće još 6 godina, karijera mu je produžena"

Starsportphoto

Tenis

NOVAKOVI MRZITELJI NA APARATIMA! "Igraće još 6 godina, karijera mu je produžena"

Podeli vest

Goran Đoković, stric Novaka Đokovića, ima loše vesti za hejtere najboljeg srpskog tenisera, kaže da će naš as igrati još šest godina zbog nepravde koju su mu naneli ove sezone

Novak Đoković nije igrao na AUstralijan openu, deportovali su ga jer nije vakcinisan, a trebalo bi da se vrati 2023. tako bar najavljuju tamošnji mediji. Nije ga bilo ni na Indijan Velsu i Majamiju, osvojio je Rim, pa je stao u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Novak će igrati još šest godina

Nole je trijumfovao na Vimdlonu, ali nije osvojio bodove, ATP je kaznio Engleze jer nisu dozvolili Rusima i Belorusima da se takmiče, a kažnjeni su teniseri. U Ameriku nije ušao jer nije vaksinisan, pa nije igrao na Ju Es openu.

- Iskušenje kroz koje je prošao ove godine u Australiji samo je produžilo njegovu karijeru. Umesto da se možda povuče iz tenisa za tri-četiri godine, njegova karijera je produžena na pet-šest godina. On odmara svoje telo - kazao je Goran Đoković za thepavlovictoday.com.

Foto: Public

Goran i Novak Đoković

- Ova godina nije bila laka za Novaka, ali on nastavlja da ide napred. Siguran sam da će posle svega što je izdržao izaći jači. Novak je svoj čovek. On zna ko je i šta je. Zna šta hoće. 

Novak se prijavio za turnir iz kategorije 250 koji će se igrati u Tel Avivu, a čeka ga i masters u Parizu, koji nosi 1.000 bodova, do kraja sezone. 

Novak Đoković trenutno je na sedmom mestu na ATP listi. Pošto nje mogao da igra u Njujorku Nole je izgubio 1200 bodova, jer je prošle sezone poražen u finalu od Danila Medvedeva. Nažalost, nakon što nije zaradio poene, iako je trijumfovao na Vimbldonu, sada i neigranja u Njujorku, Novak je sedmi na svetu sa 3.570 bova. Našem asu su na ruku išli rezultati u Njujorku, pa je ostao među 10 najboljih. Takođe, Rafael Nadal nije osvojio trofej, pa Novak Đoković i dalje ima jedan grend slema manje od Španca - 21.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija