• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2022

13:20

BEDNICI! AMERIKANCI BAŠ MRZE ĐOKOVIĆA! Novakov stric otkrio šta su licemeri uradili!

USA Today

Tenis

BEDNICI! AMERIKANCI BAŠ MRZE ĐOKOVIĆA! Novakov stric otkrio šta su licemeri uradili!

Podeli vest

Novak Đoković tražio je izuzeće od Amerikanaca kako bi igrao na Ju Es openu, ali su se oni pravili ludi

jasno je da Amerikanci nisu želeli na Ju Es oepnu  jednog od najboljih u istoriji tenisera, potvrdio je to i Goran Đoković, stric našeg teniskog asa.

Srpski teniser nije učestvovao ni na ovogodišnjem US openu jer nije mogao da uđe u Ameriku pošto ne želi da se vakciniše protiv koronavirusa. 

Sramota Amerikanaca

Bilo je jasno i Novaku da su male šanse da mu dozvole da uđe u Ameriku, ali je ipak poslao zvaničan upit za izuzeće. Međutim, odgovor  mu nikada nije ni stigao, otlrio je njegov stric Goran Đoković za "Pavlović Today".

Bruka i sramota! Amerikanci jednostavno nisu odgovorili na zahtev za izuzeće i da je bilo očigledno da ga neće dobiti. Licemeri, govorili su kako bi voleli da Novak igra, ali da pravila moraju da se poštuju, dok s druge strane nisu našli za shodno ni da odgovore na molbe Novaka Đokovića.

Foto: Tanjug/AP

 

- Nije bio poželjan u Njujorku ovog puta - poručio je Goran Đoković uz poruku da to nije ni najmanje uznemirilo najboljeg srpskog tenisera.

Kako je Goran poručio, Novaku će sigurno igrati još pet, šest godina. Sada mu ne daju da igra, ali su mu tako i produžili karijeru.

Šansu da se izjednači sa Rafaelom Nadalom, koji ima 22 grend slem titule, imaće naš as po svemu sudeći u Australiji. "Herald Sun" je preneo da će federalna vlada Australije dozvoliti Novaku Đokoviću da ide u pohod na 10. grend slem u Melburnu, nakon skandaloznog poteza koju je napravila prethodna vlast početkom godine.

Pošto je deportovan  postojala je opasnost da mu federalna vlada ne dozvoli da se pojavi naredne tri godine, što ima pravo po zakonu. Ali kako stvari stoje, Australijanci su shvatili da su pogrešili, pokajali su se i našem asu biće dozvoljeno da se nadmeće za 10. pehar, 22. na gren slemovima, koliko ih trenutno ima rekorder Rafael Nadal.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija