• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2022

18:34

FEDERER SA NOVAKOM IGRA POSLEDNJI MEČ KARIJERE? Rodžer hoće bombastičan oproštaj! ISPLIVALI DETALJI!

Tanjug

Tenis

FEDERER SA NOVAKOM IGRA POSLEDNJI MEČ KARIJERE? Rodžer hoće bombastičan oproštaj! ISPLIVALI DETALJI!

Podeli vest

Jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena Švajcarac Rodžer Federer saopštio je danas da je odlučio da završi igračku karijeru.

Federer je objavio da će se povući posle Lejver kupa, koji je na programu naredne nedelje.

Povodom odluke Federera da se penzioniše i oprosti na Lejver kupu, svoje utiske dali su i komentatori i teniski eksperti Eurosporta, Mats Vilander, Barbara Šet i Aleks Koreča.

Vratiti veliku četvorku na Lejver kupu je zaista neverovatno. Videćemo kako će izgledati zajedno u timu, kao i da li će igrati dublove zajedno, ali i kako će izgledati njihova interakcija dok su jedan pored drugog i dok gledaju jedni druge u svojim timovima. Ovo je situacija za koju sam mislio da se nikada neće desiti.  Ovakvu situaciju nismo imali na Lejver kupu u prvih šest godina, ali sada imamo. Dakle, sada je na ostatku sveta da učini ovaj meč tesnim, jer je 6-0 za Evropu, a Džon Mekinro trenutno nije srećan kapiten, jer treba da igra protiv velike četvorke - Džone, srećno - poručio je Vilander.

Barbara Šet je rekla da je uzbuđena što će videti Federera na oproštajnom meču i istakla da će on najverovatnije igrati samo dubl, sa Novakom Đokovićem ili Rafaelom Nadalom u paru.

- Veoma sam uzbuđena što vidim Rodžera Federera na Lejver kupu. Tako dugo ga nismo videli da igra tenis. Pre dve godine na Vimbldonu je odigrao svoj poslednji meč i ovo će biti prvi meč na Lejver kupu. Nisam sigurna da li će igrati singl. Mislim da će najverovatnije igrati dubl, verovatno sa Rafom Nadalom ili Novakom Đokovićem. Ali mislim da su svi veoma uzbuđeni i da svi pričaju o tome - rekla je Barbara Šet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Velika cetvorka ne postoji. Bezuspesno guranje Marej u veliku cetvorku, ali rezultati govore suprotno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija