• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2022

11:07

NOVAK JE UBIO RODŽERA! TO GA JE POTPUNO SLOMILO! Hrvat otkrio Federerovu NAJVEĆU BOL! Takva patnja se doživi JEDANPUT U KARIJERI!

Tenis

NOVAK JE UBIO RODŽERA! TO GA JE POTPUNO SLOMILO! Hrvat otkrio Federerovu NAJVEĆU BOL! Takva patnja se doživi JEDANPUT U KARIJERI!

Podeli vest

Nekadašnji hrvatski teniser, a sada trener Ivan Ljubičić otkrio je detalje o veličanstvenoj pobedi Novaka Đokovića nad Rodžerom Federerom u finalu Vimbldona 2019. godine.

Federer je objavio da odlazi u penziju posle Lejver kupa.

Ljubitelji tenisa imaće priliku da poslednji put vide na delu "veliku četvorku", pošto su učešće potvrdili Đoković, Rafael Nadal i Endi Marej.

- Rodžerova najveća pobeda dogodila se protiv Nadala, dok je najteži poraz doživeo od Novaka Đokovića - otkrio je Ljubičić.

Federer je u tom finalu Vimbldona imao dve meč lopte, ali je onda Novak napravio neverovatan preokret i sprečio Švajcarca da se domogne 21. grend slema.

- Najveća pobeda bila je nad Rafaelom Nadalom na Australijan openu 2017. godine. Za mene je to bila najvažnija pobeda u istoriji tenisa. Sa druge strane, poraz od Đokovića na Vimbldonu 2019. godine nismo mogli da svarimo. Taj meč nam je naneo mnogo bola - rekao je Ljubičić.

Nekadašnji teniser blisko je sarađivao sa Federerom tokom godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija