• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2022

07:22

NAJNOVIJA ATP LISTA! Evo na kom mestu je Đoković i da li je bilo promena!

Starsportphoto

Tenis

NAJNOVIJA ATP LISTA! Evo na kom mestu je Đoković i da li je bilo promena!

Podeli vest

Novak Đoković je sedmi teniser sveta na najnovijoj ATP listi

Prvi teniser sveta i dalje je Karlos Alkaraz, ima 6740 bodova, nakon osvajanja Ju Es opena. Drugi je poraženi u finalu Kasper Rud sa 5850 bodova.

Novak sedmi na svetu

Rafael Nadal je treći na svetu sa 5.810 bodova, sledi Danil Medvedev sa 5.065 bodova, Aleksander Zverev je peti na svetu su 5.040 bodova, dok je Stefanos Cicipa šesti - 4.810. Posle  Novaka Đokovića koji ima 3.570 bodova slede Kameron Nori (3.550), Andrej Rubljov (3.390) i Hubert Hurkač (3.355), koji je deseti na svetu.

Što se tiče srpskih tenisera Miomir Kecmanović je  33. na svetu sa 1.280 bodova, Filip Krajinović je  41. na svetu (1.010. bodova), Laslo Đere je 67. sa 747 bodova, dok je Dušan Lajović 93, ima 571 bod.

Foto: reuters

 

Novak Đoković se prijavio za turnir u Tel Avivu, koji će se igrati od 26. septembra do 2. oktobra. Ova informacija potvrđena je i Informeru. Reč je turniru iz kategorije 250, koje je srpski as malo igrao poslednjih sezona, ali očigledno je nedostatak mečeva prelomio da se prijavi za nastup u prestonici Izraela. U Tel Avivu će igrati i Dijego Švarcman i Dominik Tim, s obzirom na to da su i njih dvojica, prema navodima iz Tel Aviva, potvrdili učešće na ovom takmičenju.

Takođe, 23. septembra će Novak biti u Londonu gde će igrati za tim "Evropa" na Lejver kupu. Do kraja sezoni sledi i mastersu u Parizu, poslednjem turniru u godini serije 1000.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17