• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

18:03

REČI BIVŠE ŠAMPIONKE SRUŠILE INTERNET! Posle Rodžera POVLAČI se i Nadal, EVO i kada! Novak će postati APSOLUTNI REKORDER!

Reuters

Tenis

REČI BIVŠE ŠAMPIONKE SRUŠILE INTERNET! Posle Rodžera POVLAČI se i Nadal, EVO i kada! Novak će postati APSOLUTNI REKORDER!

Podeli vest

Bivša francuska teniserka Marion Bartoli ubeđena je da će srpski as Novak Đoković karijeru završiti sa najviše osvojenih grend slem titula

Nekadašnja pobednica Vimbldona (2013. godine) izjavila je da jedino koronavirus može da zaustavi najboljeg srpskog tenisera ka ostvarenju tog cilja.

- Predviđam da će Novak biti teniser sa najviše osvojenih grend slemova. Jedino na tom putu može da ga spreči koronavirus i to što se nije vakcinisao, odnosno da neće moći da učestvuje na grend slemovima, ali nadam se da se to neće dogoditi - rekla je Marion Bartoli.

Proslavljena francuska teniserka šokirala je izjavom da očekuje da će se, posle Rodžera Federera, naredne godine penzionisati i Rafael Nadal, zbog učestalih povreda.

- Ne vidim da će se Nadal profesionalno baviti tenisom posle 2023. godine. To je moje mišljenje, sad videćemo kako će se razvijati situacija. Često je povređen i telo teško da će moći da izdrži sve te napore, s obzirom na to da je već u poznim teniskim godinama - istakla je Bartoli.

 

 

Francuskinja je te 2013. u finalu Vimbldona pobedila Nemicu Sabinu Lisicki sa 2:0 (6:1, 6:4) i osvojila prvi i jedini grend slem u karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija