• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2022

07:54

SRBIN U ŠOKU POSLE PITANJA! Španci su uspeli da zbune Đokovića!

Reuters

Tenis

SRBIN U ŠOKU POSLE PITANJA! Španci su uspeli da zbune Đokovića!

Podeli vest

Završeno je još jedno izdanje Lejver kupa, Rodžer Federer je odigrao poslednji meč u karijeri, dok je Novak Đoković u nedelju poražen od Feliksa Ože Alijasima

Naš teniser je posle meča zabrinuo navijače, priznao je da ima problem sa zglobom, verovatno jer je prvog dana takmičenja odigrao dva meča posle duge pauze.

Španski novinari su posle meča pitali Novaka Đokovića ko je sada njegov najveći rival na ATP turu kada nema Federera. Da li je to možda Karlos Alkaraz, najbolji teniser sveta i šampion US opena?  

- Pa... Nadal je još uvek tu. Zar ne? - bio je malo zbunjen Novak posle pitanja.

Foto: Tanjug

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

To je i dalje Rafa, dok god on igra, on je moj najveći rival - rekao je sedmi teniser sveta.

I Novak Đoković je zaplako zbog Rodžera Federera.

- Mislim da je ovo bilo nekoliko emotivnih dana, zbog Rodžerovog zbogom i osećali smo sjajnu energiju njegovog oproštaja. On je jedan od osnivača Lejver kupa, tako da mislim da je to bio sjajan način da se oprosti od tenisa. Ovo je jedinstveno takmičenje, zabavljamo se zajedno. Jako sam srećan što sam bio deo Tima Evrope. Izgubili smo nažalost, ali mislim da je ovo bila fantastična nedelja koju ću dugo pamtiti.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija