• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2022

11:47

BIO BI TO NAJLUĐI DUBL SVIH VREMENA! NOVAK SE IZJASNIO! Voleo bih da igram zajedno sa Kirjosom!

Tanjug/AP Photo

Tenis

BIO BI TO NAJLUĐI DUBL SVIH VREMENA! NOVAK SE IZJASNIO! Voleo bih da igram zajedno sa Kirjosom!

Podeli vest

Novak Đoković danas u četvrtfinalu turnira u Tel Avivu, igra protiv Vaseka Pospišila.

Posle pobede nad Pablom Anduharom od 6:0, 6:3, Novak je bio veoma raspoložen pri susretu sa novinarima, a jedno od pitanja odlosilo se i na Nika Kirjosa, koji ne igra na ovom turniru.

Novaka su pitali da li bi voleo da igra u dublu sa Australijancem.

- Moj naredni protivnik ovde je Pospišil, poznato je da je on jedan od mojih najboljih prijatelja na ATP Turu. Naravno da bih voleo da igram sa Nikom, sve dok je i on motivisan na tako nešto. On je sjajan dubl igrač. Osvojio je grend slem sa Tanasijem Kokinakisom. Fantastičan je kada je fokusiran na cilj, nadam se da će nastaviti da igra na ovom nivou - kaže Novak.

Foto: REUTERS

Tekst potpisa

Pokušali su Đokovića da navedu i na priču o aktuelnim političkim temama, ali je on želeo da zaobiđe tu temu.

Pitali su ga i kako se oseća što ponovo igra za bodove posle nekoliko meseci, rekao je da se oseća odlično na terenu.

- Znam da to zvuči kao kliše, ali srećan sam kad god izađem na teren i radim ono što najviše volim. Tenis mi je dao sve, prvi sam iz porodice uzeo reket u ruke i to je postao moj posao. Predstavljam svoju zemlju, koja je prošla kroz mnoge teškoće, sve to me ispunjava ponosom. Srećan sam i stalno se trudim da sebe podsećam da moram da nastavim da dajem sve od sebe - dodao je Novak.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija