• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2022

23:10

DOKLE, BRE, VIŠE! AUSTRALIJANCI NE PRESTAJU DA PONIŽAVAJU NOVAKA! Šokantna poruka direktora turnira u Melburnu!

Tanjug/AP

Tenis

DOKLE, BRE, VIŠE! AUSTRALIJANCI NE PRESTAJU DA PONIŽAVAJU NOVAKA! Šokantna poruka direktora turnira u Melburnu!

Podeli vest

Nema kraja provociranju i ponižavanju Novaka Đokovića uoči Australijan opena u januaru 2023. godine.

Nole je ove godine proteran iz Melburna čime mu nije omogućeno da brani trofej u Australijii, a još uvek nije poznato da li će Novak nastupiti naredne sezone na prvom Gren slemu u sezoni.

Direktor turnira Krejg Tili, poručio je da će mlada nada Karlos Alkaras zavladati Australijom i to već ove sezone.

 

 

Jasno je da je Nole prvi favorit na turniru, jer je nepobediv na tlu Australije, godinama unazad. a mladi Španac je još zelen, iako je budućnost svetskog tenisa.

Međutim, Tili ga je već proglasio za veliku zvezdu iako mu je svega 19 godina, a eto, veruje, i da će Karlos pokoriti Melburn.

Videćemo Noletovu reakciju na sve, ako mu dozvole da uđe u Australiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuk07

pre 1 godinu

Ostavite Novaka na miru nije potrebno da ponovo pocinjete sa prozivanjem. Ako ga pozovu na njemu je da odluci. Ako ne nece valjda da ih ponovo moli i da se upusta u avanture kao na poslednjem AO

Ravnogorac

pre 1 godinu

Noletu niko ne brani da igra u Australiji, cepiš se i igraš, mirna Bosna, AUS i SRB.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija