• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2022

10:22

DILEME VIŠE NEMA - NOVAK I RAFA OČI U OČI! Đoković će braniti trofej!

AP PHOTO

Tenis

DILEME VIŠE NEMA - NOVAK I RAFA OČI U OČI! Đoković će braniti trofej!

Podeli vest

Dileme više nema, Novak Đoković će braniti trofej na mastersu u Parizu koji počinje naredne nedelje

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković zaigraće na turniru Masters 1000 serije u Parizu, zvanično je potvrđeno danas od strane francuskih medija.

Novak će braniti titulu osvojenu u "Bersiju" pre godinu dana kada je u velikom finalu savladao Danila Medvedeva u tri seta - 4:6, 6:3, 6:3.

Novak ide u Pariz

Pored Novaka, učešće na ovom turniru potvrdio je i Rafael Nadal, što znači da nas potencijalno očekuje okršaj između dve velike legende tenisa.

Nadal nikada nije došao do trofeja u Parizu, a nije čak ni igrao finale od 2007. godine kada se prvi put pojavio na tom turniru. Pariz više prija Novaku, osvojio je šest trofeja! Na turniru u Parizu Srbin i Španac igrali su samo jednom jedan protiv drugog, i to 2009. godine kada je Đoković u polufinalu eliminisao Nadala koji je tada takođe bio drugi na svetu.

Foto: reuters

Novak Đoković obožava da igra u Parizu

- Idem u Pariz, spremam se za dva poslednja turnira u godini, masters u Parizu i Završni masters u Torinu. Dobro se osećam. Ova poslednja dva takmičenja, u Astani i Tel Avivu, i osvojene titule su mi podigle nivo samopouzdanja, kao i motivacije. To je nekako prirodno i normalno: kada pobeđuješ, onda želiš više i da igraš i da nastaviš taj niz, tako da se nadam da ću uspeti ovu sezonu da završim na najbolji mogući način jer je ova godina bila jako neobična, drugačija, dosta izazovna mentalno i emotivno za mene tako da mi je drago što se ponovo dobro osećam na terenu i zadovoljan sam svojom igrom - kazao je za Sportal Novak Đoković.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17