• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2022

13:28

ĐOKOVIĆ ZATEGNUT KAO PRAĆKA! Snimak na društvenim mrežama podigao navijače na noge! (VIDEO)

printscreen

Tenis

ĐOKOVIĆ ZATEGNUT KAO PRAĆKA! Snimak na društvenim mrežama podigao navijače na noge! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković je sa treninga poslao poruku rivalima pred turnire u finišu sezone - masters u Parizu i Završni masters u Torinu

Bilo je dileme, Goran Ivanišević je zabrinuo navijače, ali Novak Đoković će sigurno braniti trofej na mastersu u Parizu koji počinje naredne nedelje.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković zaigraće na turniru Masters 1000 serije u Parizu, zvanično je potvrđeno od strane francuskih medija.

Do početka takmičenja Novak vredno trenira, a sudeći po poslednjem videu koji se pojavio na društvenim mrežama, sedmi teniser sveta je zategnut kao praćka. Vidno je motivisan naš as da nastavi pobedničku seriju posle osvajanja turnira u Tel Avivu i Astani, kako bi trijumfalno okočnao sezone u kojoj mu nisu dali da se takmiči na Australijan openu, Ju Es openu i mastersima u Americi i Kanadi jer nije vakcinisan.

Pogledajte! Navijači su oduševljeni, veruju da je spreman da sruši Nadala!

 

 

Novak će braniti titulu osvojenu u "Bersiju" pre godinu dana kada je u velikom finalu savladao Danila Medvedeva u tri seta - 4:6, 6:3, 6:3.

Pored Novaka, učešće na ovom turniru potvrdio je i Rafael Nadal, što znači da nas potencijalno očekuje okršaj između dve velike legende tenisa.

Foto: reuters

Novak Đoković je šampion Astane

Nadal nikada nije došao do trofeja u Parizu, a nije čak ni igrao finale od 2007. godine kada se prvi put pojavio na tom turniru. Pariz više prija Novaku, osvojio je šest trofeja! Na turniru u Parizu Srbin i Španac igrali su samo jednom jedan protiv drugog, i to 2009. godine kada je Đoković u polufinalu eliminisao Nadala koji je tada takođe bio drugi na svetu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija