• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

14:25

KLUPKO SE ODMOTAVA! ATP hoće da NAPAKOSTI Novaku, ucenjuje tenisere... Argentinac je hrabar, progovorio je i otkrio sramnu istinu!

REUTERS/Toby Melville

Tenis

KLUPKO SE ODMOTAVA! ATP hoće da NAPAKOSTI Novaku, ucenjuje tenisere... Argentinac je hrabar, progovorio je i otkrio sramnu istinu!

Podeli vest

Novak Đoković i dalje je na meti ATP-a jer je osnovao Udruženje profesionalnih tenisera, kako bi se borio za slabije plasirane tenisere

Fakundo Bagnis, argentiski teniser, trenutno 126. igrač sveta, otkrio je šta se sve dešavalo tokom minule tri godine.

Jasno je svima, a i Novak Đoković je pričao o tome, da trpi neverovatan pritisak, ali javnost vrlo malo zna šta su sve radili i kako su ucenjivali našeg tenisera samo jer želi da pomogne igračima koji manje zarađuju. Bolje nisu prošli ni ostali teniseri koji su uz Đokovića. Argentinac je otkrio zbog čega je PTPA značajan i da je bilo pritisaka na igrače od strane krovne organizacije tenisera.

-  ATP je bio strašno agresivan prema nama da se ne pridružimo. Danas predsednik ATP-a Andrea Gaudenci nema nikakve veze sa igračima koji nisu u prvih 20 - rekao je Bagnis bez dlake na jeziku.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se bori za sve tenisere

Novak je od osnivanja PTPA na udaru teniske javnosti.

On se stavlja u kožu igrača koji imaju ekonomska ograničenja. Pravi greške i možda nije najomiljeniji u javnosti, ali ja sam nisam navijač, ja sam deo kruga i veoma sam mu zahvalan.

Kaže da je Novak izuzetno predan oko rada organzacije i da očekuje da PTPA nastavi da raste.

- Zahvalan sam na onome što je Đoković uradio. Igrači moraju da imaju neku vrstu sindikata zaduženog za razgovor sa ATP. ​​Savez koji je Đoković napravio i dalje radi na snazi, ali video sam da je jako uključen na turniru u Rimu, na sastanku od dva i po sata koji nije bio obavezan, a on je igrao sutradan. Ljudi nemaju priliku da vide to, ali ja jesam i skidam kapu.

 Posle pobeda na turnirima u Astani i Tel Avivi od 29. oktobra gledaćemo Novaka na mastersu u Parizu, a tačku na sezonu će staviti na Završnom turniru u Torinu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boza

pre 1 godinu

Ti isi ce mu zabiti noz u ledja. On od toga mena nista a samo sebi pravi probleme. Srpski mentalitet, Boze pravde.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija