• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2022

17:40

NOVAK JE I DALJE NAJBOLJI! Nekadašnja teniserka nema dilemu!

reuters

Tenis

NOVAK JE I DALJE NAJBOLJI! Nekadašnja teniserka nema dilemu!

Podeli vest

Bivša britanska teniserka,, a sada analitičarka ovog sporta, Anabel Kroft je progovorila o Novaku Đokoviću

Ona je za "Tenis 365" analizirala godinu za nama što se tiče Novaka Đokovića i došla do zaključka da je  Srbin bio uskraćen da se bori za barem 10.000 poena.

- Strašno je šta se dešavalo i kako se to odrazilo na Novaka Đokovića. Mislim da je cela ova stvar potpuni haos. To što nije mogao da igra na Australijan openu je besmisleno. Sa svim što se dešavalo i situacije oko ruskih igrača, mislim da ima mnogo toga što treba da se raščisti. Ovo je jedna od najturbulentnijih godina koje smo imali u tenisu - kaže Kroft.

Foto: Tanjug/AP

Novak je zbog svega što se u ovoj godini desilo pao čak na sedmu poziciju na ATP listi.

- Svakako osećam da je Novak najbolji igrač sveta i mislim da ćemo to videti u narednih par nedelja, na Mastersu u Parizu i ATP Tur finalu. Ako pogledate kako je igrao na Vimbldonu posle svega što mu se događalo, bio je besprekoran - dodala je Anabel Kroft.

Poseban utisak ostavio je na tom grend slemu u Londonu, koji je osvojio po sedmi put, ipak nije dobio bodove jer je ATP došao do odlukena ne boduje teniser, nakon što je turnir zabranio ruskim teniserima da se takmiče.

- Bio je izvanredan, način na koji je pobedio Nika Kirjosa u finalu, bio je impresivan. Da ne bude zabune, Kirjos je veoma opasan kada igra najbolje što može. Mislim da je na Vimbldonu igrao fantastičan tenis, ali je Novak našao način da ga neutralizuje i osvoji još jednu grend slem titulu. Bilo je tako impresivno - zaključila je bivša britanska igračica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija