• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2022

08:02

DANAC IDE KA TITULI! Rune u dva seta slomio Francuza!

Tanjug/AP

Tenis

DANAC IDE KA TITULI! Rune u dva seta slomio Francuza!

Podeli vest

Danski teniser Holger Rune plasirao se u polufinale turnira u Bazelu, pošto je pobedio 51. igrača sveta Francuza Artura Rindereha rezultatom 2:0 (po setovima 7:6, 6:2)

Rune, 25. teniser sveta, pobedio je posle sat i 22 minuta.

U prvom setu nije bilo brejka i odigran je taj-brejk koji je Rune dobio sa 7:0.

Danski teniser je u četvrtom i osmom gemu drugog seta oduzeo servis protivniku i posle prve meč lopte plasirao se u polufinale.

Rune će u subotu u polufinalu igrati protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, koji je savladao Stana Vavrinku.

Foto: Tanjug/AP

Alkaraz je u Bazelu postavljen za prvog nosioca

U drugom polufinalu igraće prvi nosilac Karlos Alkaraz iz Španije i Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, koji je postavljen za trećeg kosturaša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija