• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2022

12:00

NAVIJAČI PRIREDILI DOČEK NOVAKU! Opkolili su ga, nije mogao da napusti dvoranu posle treninga! (VIDEO)

printscreen

Tenis

NAVIJAČI PRIREDILI DOČEK NOVAKU! Opkolili su ga, nije mogao da napusti dvoranu posle treninga! (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Novaka Đokovića okupirali su "Bersi" kako bi među prvima dobili autogram ili selfi sa sedmim teniserom sveta

Najbolji srpski teniser u subotu je stigao u Pariz, potom je dan kasnije Novak Đoković odradio trening, a posle mu nije bilo teško da se druži sa fanovima, klincima, deli autograme, ćaska sa navijačima...

- Bonjur, Paris! - pozdravio je Nole na društvenim mrežama navijače pred početak mastersa u Parizu. 

 

 

 

Novak brani trofej, a inače tri puta u nizu je osvojio trofej u Parizu - 2013, 2014, 2015, što još niko nije uspeo i jedini je odigrao tri finala u nizu. Đoković je rekorder po broju odigranih mečeva - 49, ima najviše dobijenih mečeva u Bersiju čak 41, a 17 u nizu, po čemu je takođe rekorder. 

U prvom kolu biće slobodan kao šesti nosilac, dok ga u drugoj rundi očekuje bolji iz duela između Argentinca Dijega Švarcmana i Amerikanca Maksima Kresija. 

Foto: reuters

Novak Đoković brani trofej na mastersu u Parizu

Dalja projekcija dovela bi Đokoviću potencijalno Kaspera Ruda, a u polufinalu bi mogući rival bio Rafael Nadal ii Stefanos Cicipas. U eventualnom finalu prete Danil Medvedev i Karlos Alkaraz.

Ukupan nagradni fond mastersa u Parizu iznosi 5.415.410 evra.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija