• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

07:38

NOVAKOV SNIMAK OBIŠAO PLANETU: Oni mi donose sklad, harmoniju, mir... (VIDEO)

printscreen

Tenis

NOVAKOV SNIMAK OBIŠAO PLANETU: Oni mi donose sklad, harmoniju, mir... (VIDEO)

Podeli vest

Dileme više nema, Novak Đoković će početkom 2023. godine igrati na Australijan openu, što je mogao da proslavi sa porodicom u Torinu

Vest su prvo objavili mediji u Australiji, a u četvrtak je Endrju Džajls, australijski ministar za imigracije, i zvanično ukinuo trogodišnju zabranu ulaska.

- Gospodinu Đokoviću je naknadno odobrena privremena viza za ulazak u Australiju - piše u Džajlsovom saopštenju.

Novak Đoković se posle trijumfa protiv Andreja Rubljova u Torinu domogao polufinala takmičenja. Srpski teniser u Torinu ima podršku porodice, supruge Jelene, ćerkice Tarine i sina Stefana, pa je redost odmah podelio sa njima.

Nisam imao priliku da imam ćerku i sina pored moje žene da me gledaju od prvog do poslednjeg poena. Nadam se da će biti još ovakvih prilika. Za mene i sina, koji voli tenis, prati, dolazi na treninge. Njihovo prisustvo mi donosi sklad, harmoniju, mir, koji mi pomažu da skrenem misli sa turnira. Očekivanja su uvek velika. Zasad sve prolazi kako smo očekivali – poručio je Đoković.

 

 

Srpski teniser je otkrio kako je primio informaciju da mu je sklonjena zabrana ulaska u Australiju.

- Naravno da sam bio veoma srećan kada sam primio te vesti. Osetio sam olakšanje znajući kroz šta smo moji ljudi i ja prošli ove godine u Australiji i posle svega toga. Bolje vesti sigurno da nisam mogao da primim - rekao je Đoković.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realna

pre 1 godinu

Drago mi je sto je Djokovicu dozvoljeno da udje u Australiju, drago mi je da mu se ispunila ta zelja. Ja licno ne verujem u njihove dobre namere. Prvo bi trebalo da se DUBOKO POKLONE Djokovicu i izvinu za sva ta maltretiranja i ponizavanja, Neka plate odstetu za sve sto su ucinili Dojokovicu, njegovoj porodici i Srbiji. Ja se licno pitam, zasto vam je toliko vazno ucesce u Australiji? To je cista Engleska propaganda!? Svi GUSARI ovog sveta su maheri u tome!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija