• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2022

10:30

KAPA DOLE, KIRJOS ZBOG ĐOKOVIĆA POSTIDEO ZEMLJAKE! Novom izjavom o Novaku oduševiće sve Srbe!

REUTERS

Tenis

KAPA DOLE, KIRJOS ZBOG ĐOKOVIĆA POSTIDEO ZEMLJAKE! Novom izjavom o Novaku oduševiće sve Srbe!

Podeli vest

Povratak Novaka Đokovića u Australiju je centralna tema svetskih medija, a o tom ej prčao i Nik Kirjos

Sećamo se drame kroz koju je u januaru ove godine prošao Novak Đoković.  Bivši ministar za emigraciju Australije Aleks Hok otkazao je početkom godine Novaku vizu u "javnom interesu" i kako bi "zaštitio australijske granice" jer srpski teniser nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Jedan od retkih koji je stao iza našeg igrača bio je Nik Kirjos. Nole će se za Australijan open zagrevati na turniru iz serije 250 koji će se održati u Adelejdu.

- Novak je zdrav, spreman da igra i pravi šou za naše navijače i našu zemlju. Srećni smo što ga imamo! Novak je najbolji igrač sveta! Drago mi je što ponovo može da uđe u zemlju i pokaže kakav je teniser - rekao je Kirjos ono što nisu političari iz Australije, nakon što su našem teniseru dozvolili da se ponovo tamiči u Mleburnu, posle poniženja koje su mu priredili početkom godine.

Foto: Tanjug

Novak Đoković

- Nijedan turnir nije događaj pune snage bez Novaka Đokovića. Novak, Rodžer Federer i Rafael Nadal bili su troglavo čudovište koje je svako želeo da pobedi.

Prisetio se Nik prošlogodišnje golgote kroz koju je prošao najbolji srpski teniser.

Foto: REUTERS

Nik Kirjos

- Novak zna da sam ja bio jedna od retkih osoba koja se zauzela za njega kada se dogodio problem iz stvarnog života. Poštovanje je kada to neko uradi za tebe, priča o tebi i založi se za tebe pred celim narodom. Tada se stiče poštovanje, a ne kako se ponašate na teniskom terenu jedni prema drugima - iskren je Kirjos.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija