• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2022

12:00

BEDNO, NOVI SRAMAN NAPAD NA NOVAKA! "89 razloga zašto svi mrze Đokovića" (VIDEO)

REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Tenis

BEDNO, NOVI SRAMAN NAPAD NA NOVAKA! "89 razloga zašto svi mrze Đokovića" (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković se sprema za početak nove sezone i Australijan open, a jedan od najpopularnijih teniskih kanala "Big 3 tennis" objavio je sraman video

U video pod naslovom "89 razloga  zašto svi mrze Novaka Đokovića", naš teniser je namerno prokazan kao negativac. Prikazano je kako Novak lomi rekete ili reaguje burno i emotivno tokom mečeva, ne radi ništa što ne rade i ostali igrači. 

Međutim, nisu svi protiv Novaka! Dobio je podršku navijača koji su burno reagovali nakon sramnog video klipa.

- Polomio je mnogo reketa igrajući za svoju reprezentaciju, što je po mom mišljenju pozitivno. Retko je videti vrhunske igrače koji toliko emocija uloži u igranje za svoju zemlju, gde zapravo ne igraju  ATP poene ili velike nagrade –  jedan je od komentara u Đokovićevu odbranu, uz koga je stao i navijač Rafaela Nadala.

Foto: AP/Photo

 

- Ja sam navijač Nadala. Nije da ga ne volim ga kao osobu, mislim da je on genijalan momak. Ne slažem se uvek sa njegovim gledištem i definitivno mi se ne sviđaju neka od njegovih ponašanja na terenu, iako je on verovatno najljubazniji u svojim porazima, i odajem mu priznanje za to, ali to ne znači da ga "mrzim". Deluje kao fin momak i veliki je šampion.

Javio se i navijač Rodžera Federera.

-  Novak je čovek i normalno je da bude frustiran. Mnogi teniseri to rade, jer žele da pobeđuju. Đoković poštuje svoje rivale, uvek im odaje priznanje, što je sjajno. Poštujem ga, iako sam veliki fan Rodžera Federera.

Jedna navijač je objasnio zašto Đoković nije omiljen kao Federer i Nadal.

- Zašto mislim da ga više ne vole od Rafe i Rodžera: počeo je da pobeđuje nakon što je svet tenisa već bio podeljen na dva kraja, tako da nije bilo mnogo ljubavi za trećeg. Pogrešio je na početku svoje karijere, okrenuo je protiv sebe publiku, odustajanjem od mečeva u sumnjivim trenucima. On je iz Srbije koja nije tipična zapadna nacija izražava mnogo više ljutnje na mečevima u odnosu na drugu dvojicu. Kako god bilo, Novaka vole mnogi širom sveta i definitivno je jedan od najvećih tenisera svih vremena i svi ga poštuju –navodi navijač.

Foto: REUTERS/Pavel Mikheyev

 

"Nikada neće biti volje kao Nadal i Federer, ali je i dalje veliki šampion i zaslužuje poštovanje". "Nije jedini i drugi teniseri to rade", "Želi da pobeđuje verovatno više nego bilo ko drugi u sportu. Polomi reket jer je razočaran u sebe, a to ga tera da se više trudi i bued bolji", "Ima više od 20 miliona prijatelja na Instagramu pa je glupo reći da ga svi mrze", samo su neki komentari Novakovih fanova.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 1 godinu

Sve ovakve reakcije smo vidjali i kod drugih tenisera! Pogotovu i kod Nadala i Federera! Ništa ne govore o tome?!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija