• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2023

10:12

NOVAKU OTVOREN PUT KA TITULI! Dva velika iznenađenja u Australiji!

Tanjug

Tenis

NOVAKU OTVOREN PUT KA TITULI! Dva velika iznenađenja u Australiji!

Podeli vest

Ućešće na turniru u Adelejdu završili su Feliks Ože-Alijasim i Holger Rune

Feliks Ože-Alijasim  poražen je od 120. teniser sveta Aleksej Popirin. Teniser iz Sidneja je slavio u dva seta rezultatom 6:4, 7:6 (7-5).

Popirin će u sledećem kolu igrati sa Markosom Đironon, a pobeda nad Feliskom mu je bila treća u karijeri protiv tenisera iz Top 10.

Runea je nakon preokreta savladao Jošito Nišioka rezultatom 2:1. Danski teniser je bez problema osvojio prvi set rezultatom 6:2, ali je ostatak meča pripao protivniku koji je u oba slavio identičnim rezultatom (6:4). Nišioka će u sledećem kolu igrati za Mekenzija Mekdonalda iz SAD.

Ovo su dobre vesti za Novaka Đokovića, kome je ovo uvertira pred Australijan open. Đoković tek treba da zaigra u singlu, a u paru sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom je izgubio u prvom kolu turnira u Adelejdu.

Foto: Tanjug

Feliks Ože-Alijasim završio takmičenje u Adelejdu

Đoković će naredne noći početi takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji, a prvi rival će mu biti Francuz Konstant Lestjen.

Naš teniser Miomir Kecmanović je slavio protiv domaćeg tenisera Kristofera O'Konela rezultatom 2:0 i u narednoj rundi ga očekuje bolji iz duela Rusa Danila Medvedeva i Italijana Lorenca Sonega.

U drugo kolo turnira u Adelejdu plasirao se i Francuz Kantan Alis, koji je savladao domaćeg tenisera Džordana Tompsona sa 6:3, 6:4. Trenutno 64. igrač na ATP listi će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Novak Đoković i Konstant Lestjen.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija