• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2023

10:41

SPEKTAKL KOJI SU SVI ČEKALI! Novak i Nik spremaju šou za navijače pre Australijan opena!

REUTERS

Tenis

SPEKTAKL KOJI SU SVI ČEKALI! Novak i Nik spremaju šou za navijače pre Australijan opena!

Podeli vest

Novak Đoković i Nik Kirjos spremaju spektakl u Melburnu pre početka Australijan opena, prvog grend slema u sezoni

Nik Kirjos je pre nekoliko dana najavio da bi sa Novakom Đokovićem mogao da igra dubl u Indijan Velsu, ali od toga neće biti ništa pošto naš as ne može da uđe u Ameriku, jer nije vakcinisan.

Ali, Novak je potvrdio posle plasmana u četvrtfinale Adelejda da imaju novu ideju - egzibicioni meč pre početka Australijan opena.

- Razgovaramo sa Australijan openom da uradimo nešto pre početka turnira. Pričao sam sa Nikom, voleo bih da igram s anjim. On je to prihvatio, ali želi kraće setove. Videćemo da li ćemo uspeti- kazao je Novak.

Foto: Tanjug/AP

 

Naš as je pričao o prijateljstvu sa Kirjosom. Nisu bili drugaru, dok Nik nije stao uz Srbina kada su vlasti Australije uzele vizu Novaku prošle godine i zabranili mu da igra u Melburnu jer nije vakcinisan.

Foto: Tanjug/AP Photo

DRUGARI! Nik Kirjos i Novak Đoković



- Nisam mu bio omiljeni lik dugo godina. Ali, bio je jedan od retkih koji su stali uz mene prošle godine i to poštujem i cenim. U tim momentima vidite ko vas podržava, ko je uz vas kada ste pod pritiskom sa svih strana. Kada su svi bili protiv mene, Nik, koji je Australijanac, pružio mi je podršku. Od tada je naš odnos bolji. 

Foto: Tanjug/AP

 

Novak Đoković je nastavio nestvaran niz u Australiji pošto je u osmini finala Adelejda pobedio Kventina Alisa 2:0 - 7:6, 7:6. Novak Đoković je pobedio na 31. uzastopnom meču u Australiji. Niz može da nastavi u četvrtfinalu protiv Denisa Šapovalova koji je bez drame pobedio Romana Safiulina 6:4, 6:3

- Jedva sam prošao. Alis je odigrao veoma kvalitetno, igrao je kao da je u top deset. Osećao sam se dobro na terenu, igra napreduje, ovo je tek početak. On je precizno i snažno servirao, bilo je teško igrati protiv njega na ovako brzoj podlozi i napraviti brejk. Dva taj brejka su najpravedniji ishod, drago mi je što sam uspeo - rekao je iskreno Đoković posle plasmana u četvrtfinale.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Buba

pre 1 godinu

Dva klovna, ali Nik bar smesan i omiljen. Novak se ubi, ali ne uspeva, ne moze to na silu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija