• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2023

10:33

KOMENTAR O KOME SE PRIČA! Australijanac u TRI REČI ishvalio Novaka! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

KOMENTAR O KOME SE PRIČA! Australijanac u TRI REČI ishvalio Novaka! (VIDEO)

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos govorio je o ambicijama pred početak prvog grend slema u sezoni

Od ranije je poznato da su Kirjos i Novak Đoković imali "zategnut odnos", ali se sve promenilo posle zabrane australijskih vlasti da najboljem srpskom teniseru prošle godine dozvole boravak u Melburnu.

Kirjos je tada stao na stranu Noleta, a njihovo prijateljstvo još više je učvršćeno posle vimbldonskog finala, u kome je srpski as slavio.

Novinari su na konferenciji pitali Australijanca da li se kaje zbog ranijih nesuglasica sa Đokovićem, a sada je Nik otišao korak dalje.

Naime, on je na društvenim mrežama ostavio komentar za Novaka, gde ga je opisao u tri reči:

- Čovek je legenda - kratko je napisao Kirjos, uz Đokovićev video sa konferencije.

Nik i Novak su odigrali prijateljski meč na Rod Lejver areni, koja je bila krcata, a posle toga je srpski as "opalio" kolce i oduševio prisutne na tribinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija