• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2023

12:39

SPEKTAKL, TRESE SE MELBURN! Ovacije i aplauzi za Đokovića, pogledajte kako su ga Australijanci dočekali! (VIDEO)

reuters

Tenis

SPEKTAKL, TRESE SE MELBURN! Ovacije i aplauzi za Đokovića, pogledajte kako su ga Australijanci dočekali! (VIDEO)

Podeli vest

Aplauzi i ovacije za Novaka Đokovića na prvom meču na Australijan openu protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene

Imao je Novak spektakularan doček u Melburnu kao i tokom minulih dana tokom treninga i na turniru u Adelejdu.

Navijači na Rod Lejver areni su na nogama dočekali velikog šampiona, a na tribinama su izdominirale zastave Srbije.

- Nole, Nole, Nole.. - grmelo je sa tribina Rod Lejver arene.

Foto: reuters

 

Novaku 2022. godine nije dozvoljeno da se takmiči, prošao je pravu torturu u Melburnu, pa su ga posle deset dana mučenja Australijanci deportovali. Ipak, dozvolili su mu da se vrati ove sezone, čak su mu i organizovali egzibicioni meč sa Nikom Kirjosom na "Rod Lejver" areni.

 

 

Lepi su aplauzi, ali ništa ne može da "opere" Australijance od sramote.

Inače, pre nekoliko dana je Kreg Tajli, direktor Australijan opena, upozorio posetioce da će biti izbačeni sa tribina stadiona u Melburnu ako budu na bilo koji način vređali srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Nole je tokom prethodnih dana sve zabrinuo, zbog povrede zadnje lože je propustio jedan trenig. I  meč prvog kola igra sa zavojem na levoj butini.

Foto: reuters

 

Od 21 osvojenih gren slem trofeja u dosadašnjem toku karijere, Nole je rekordnih devet podigao na najjužnijem kontinentu: 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020. i 2021. godine. Đoković bi u slučaju osvajanja desetog  Australijan opena postao drugi teniser ikada koji 10 i više titula na jednom grend slemu, ali bi se i po ukupnom broju trofeja izjednačio sa Rafaelom Nadalom, koji trenutno ima 22. Đoković bi stigao i do 93. titule u karijeri, pa bi iza sebe ostavio Nadala, a ujedno bi se vratio i na prvo mesto na ATP listi.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija