• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2023

08:34

ĐOKOVIĆ NEMA 35 GODINA, NEŠTO NIJE U REDU SA PASOŠEM! Hit izjava Barbare Šet: Pogrešan mu je rodni list

Tanjug

Tenis

ĐOKOVIĆ NEMA 35 GODINA, NEŠTO NIJE U REDU SA PASOŠEM! Hit izjava Barbare Šet: Pogrešan mu je rodni list

Podeli vest

Barbara Šet, nekadašnja austrijska teniserka, našalila se sa Novakom Đokovićem posle prvog kola Australijan opena

Novak Đoković juri svoju rekordnu 10. titulu u Melburnu.U prvom meču na Australijan openu ove sezone u tri seta savladao je Španca Roberta Karbaljesa Baenu. 

Novak je igrao povređen. Zadnju ložu povredio je na turniru u Adelejdu pretprošle nedelje, zbog čega je bilo dosta strepnje uoči njegovog omiljenog grend slema. Prekidao je i otkazivao treninge, a na teren pred meč prvog kola izašao je sa zavojem na nozi. Dočekan je ovacijama kakve se ne pamte. Prošle godine nije učestvovao jer se nije vakcinisao protiv koronavirusa. Najglasniji su bili srpski navijači, a sve to bila je odlična uvertira za sjajnu pobedu.

Barbara se tokom analize meča u studiju "Eurosporta" našalila na računa našeg asa. 

 

- Mislim da je to put napred za Đokovića, a koliko danas izgleda mlado? On nema 35 godina, nešto mu sigurno nije u redu sa pasošem, pogrešan mu je rodni list. Mislim, 35 godina, a izgleda tako - rekla je Barbara i dodala:

Foto: Instagram

Barbaša Šet se našalila sa Novakom Đokovićem

- Nikad ranije ga nisam videla tako agresivnog. Ulazio je u teren, oduzimao vreme svom protivniku, bila je to fenomenalna igra i zaslužena pobeda. On nema slabosti. Ako nastavi tako da igra, zasluženo će se vratiti na prvo mesto ATP liste i osvojiće Australijan open.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija