• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2023

11:56

TINEJDŽER GAZI! Rune opet dobio meč bez izgubljenog seta!

reuters

Tenis

TINEJDŽER GAZI! Rune opet dobio meč bez izgubljenog seta!

Podeli vest

Mladi Holger Rune (19) domogao se trećeg kola Australijan opena bez izgubljenog seta

Silovati juri 19-godišnji teniwser ka drugoj nedelji takmičenjana na prvom grend slemu u sezoni, a četvrtfinalu bi rival mogao da mu bude Novak Đoković.

Prvo je savladao Filipa Krajinovića, pa u drugom kolu Amerikanca Maksima Kresija 7:5, 6:4 i 6:4 - posle 123 minuta igre.

Mladi Danac je još jednom pokazao zašto je renutno jedan od najboljih mladih igrača. On će u narednoj rundi odmeriti snage sa Francuzem Umberom, ako prođe ide na boljeg iz meča Evans-Rubljev. Inače, Rune i Novak su se dosad susreli dva puta i trenutni rezultat je 1:1 u pobedama. Poslednji put Srbin i Danac igrali su na mastersu u Parizu prošle godine.

Foto: reuters

Holger Rune

Španac Roberto Bautista-Agut napravio je jedan od najvećih preokreta na ovogodišnjem Australijan openu.

Bautista-Agut je sprečio novu senzaciju, gubio je 0:2  protiv 215. igrača sveta Brendona Holta, pa pobedio. Posle tri sata borbe Španac je savladao Amerikanca sa 4:6, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2.U sledećem kolu Bautista-Agut će igrati protiv boljeg iz duela između Endija Marija i Tanasija Kokinakisa

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija