• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2023

10:28

KAO U NAJBOLJIM DANIMA! MAREJ SE VRATIO NA AUSTRALIJAN OPEN PAR SATI NAKON ISTORIJSKOG MEČA! Organizatori i navijači u ŠOKU! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

KAO U NAJBOLJIM DANIMA! MAREJ SE VRATIO NA AUSTRALIJAN OPEN PAR SATI NAKON ISTORIJSKOG MEČA! Organizatori i navijači u ŠOKU! (VIDEO)

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej osam sati nakon pobede nad Tanasi Kokinakisom došao je na terene Australijan opena kako bi trenirao

Nema odmora za Endija Mareja koji želi na Australijan openu da se vrati među najbolje tenisere sveta. Nekada prvi reket planete u četvrtak je nadigrao Tanasija Kokinakisa nakon gotovo šest sati borbe, a njihov meč završio se u 4:06 časova po lokalnom vremenu!

Za mnoge bi to bio ekstreman umor od kog bi se teško oporavili u kratkom roku. Ne i za Endija Mareja. Britanac je nakon samo osam sati posle meča sa Kokinakisom došao u trening kompleks u Melburnu što su na Tviteru objavili organizatori Australijan opena. 

Duel Kokinakisa i Mareja bio je drugi najduži u istoriji turnira i trajao je 5 sati i 45 minuta. Mari je, podsetimo, i u prvom kolu igrao pet setova. Britanski teniser će u narednom kolu igrati protiv Roberta Bautiste-Aguta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija