• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

14:00

BESRAMNIK! Povređeni Novak ga rasturio, a on priča o lažiranju... Dečko, nemaš obraza!

reuters

Tenis

BESRAMNIK! Povređeni Novak ga rasturio, a on priča o lažiranju... Dečko, nemaš obraza!

Podeli vest

Aleks de Minor se nije video na terenu protiv Novaka Đokovića u osmini finala Australjan opena, ali ga nije bilo sramota da sumnja u povredu našeg tenisera

Pre godinu dana De Minor je likovao jer Novaku Đokoviću nije dozvoljeno da igra zbog vakcine, sad je počišćen sa terena, a umesto da malo misli na sviju igru, opet je pecnuo Đokovića.

Novak od starta takmičenja vuče povredu, a tek je meč osmine finala odigrao bez problema i bolova.  Australijanac posle očitane lekcije je morao prvo da se bavi povredom jednog od najboljih tenisera ikada. 

- Ne znam, recite vi meni kako je izgledao? Mislim da se dosta dobro kretao, ne znam. Videli su svi šta se dešava poslednjih nekoliko nedelja i samo se o tome priča - kazao je De Minor i nastavio da priča o tome:

Foto: reuters

Novak Đoković

- Igrao sam danas protiv njega i ili nisam dovoljno dobar teniser da to iskoristim ili je igrao predobro. Bio je predobar u svakom smislu.

Iako se prilično obrukao, De Minor je tek nakon prozivku na račun Novaka Đokovića pričao malo i o svojoj igri, ali i sipao komplimente na račun izdanja petog tenisera sveta.

Foto: reuters

 

Malo sam razočaran. Nisam dao publici mnogo šansi da slavi. Suočio sam sa vrlo dobrim protivnikom, koji je bio na visokom nivou. Moraću mnoge stvari da popravim ako želim da napredujem. Novak je verovatno bio najbliži svom najboljem tenisu. Ako bude na tom nivou, definitivno će uzeti titulu. Ono što Novaka čini Novakom jeste kretanje, dubina udaraca.  Ni u jednom momentu nisam uspeo da mu otežam meč, da ga stavim pod pritisak.Imao sam plan, ali ponekad vaš protivnik otežava izvršavanje istog. To je on danas radio. Bio je na drugačijem nivou od mene. Na startu je bio vrlo solidan, a onda se opustio još više. Osećao sam da može da pogodi viner sa svakog dela terena. Nisam znao šta da radim - priznao je De Minor.

U četvrtfinalu Novak Đoković protiv Andreja Rubljova koji je pobedio Holgera Runea posle drame u pet setova.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dante

pre 1 godinu

Znam sta bi trebalo da uradis-- da budes veoma srecan sto si igrao sa najvecim sportistom svih vremena , da budes presrecan sto te nije pocistii 3x sa 6:0, da veceras stavis reket ispod jastuka i da dobro razmislis da li treba uopste da nastavis da igras tenis. Ali, ako nastavis posle ovoga , sledeci. put ( ne daj Boze ) ako budes igrao sa Novakom prvo brzo u crkvu da se pomolis, a mozda ti i Bog pomogne jer si jako fin decko iz veoma plemenite drzave...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17