• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

07:51

PIJANI NAVIJAČI OPET NA NOVAKOVOM MEČU! Nisu smeli da pisnu!

printscreen Twitter

Tenis

PIJANI NAVIJAČI OPET NA NOVAKOVOM MEČU! Nisu smeli da pisnu!

Podeli vest

Pijani navijači, koji su provocirali Novaka Đokovića na meču sa Encom Kuakom, bili su na tribinama i tokom duela našeg asa i Aleksa de Minora (3:0)

Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Australijan opena i protiv Andreja Rubljova, pošto je pobedio Aleksa de Minora. 

Pijani navijači na tribinama

U duelu sa Encom Kuakom pijani navijači su provocirali Novaka Đokovića, pa je tražio od sudije da ih izbaci sa tribina. Isti su došli i na meč protiv Aleksa de Minora. Jedan od navijača srpskog asa ih je slikao na tribinama, ali su ovog outa bili pametniji. Nisu pravili haos, jer su znali šta ih čeka. Bili bi udaljeni sa tribina.

- Ovi idioti su bili tu ponovo. Žao mi je njihovih roditelja i idola. Srećom, obezbeđenje je odmah prišlo i ućutkalo ih je, seli su odamh pored njih. Stvarno sam želeo da budu tu i da vide Novakovu meč loptu. Otišli su, nisu želeli to da gledaju. Naša pobeda uništila je njihov dan - napisao je Jerik, Kazahstanac koji prati Novaka još od turnira u Astani.

 

 

Novak je bio besan na organizatore što nisu reagovali, nego je on moao da traži da udalje navijač sa trbina.

- Od samog početka bili su pod uticajem alkohola, bilo je očigledno. Kada god sam išao po peškir mogao sam da čujem glas jednog od njih koji je vređao, provocirao. Tolerisao sam to skoro dva sata, iako sam davao znakove sudiji da obrati pažnju. Smatram da oni, supervizori ili ko god je odgovoran, treba da uradi malo više. Svestan sam da izgledam kao loš momak, kao neko ko je izbacio navijače sa tribina, ali smatram da je to bilo bespotrebno. Zašto nas, igrače, dovode u poziciju da moramo da reagujemo i t posle dva sata. Imali su dovoljno vremena da reše problem pre nego što igrač reaguje - rekao je tada Novak. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija