• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

07:23

CRNE SLUTNJE! Doktor sve šokirao: Novak bi mogao ozbiljno da se povredi i preda meč

Reuters

Tenis

CRNE SLUTNJE! Doktor sve šokirao: Novak bi mogao ozbiljno da se povredi i preda meč

Podeli vest

Novak Đoković od starta Australijan opena muku muči sa povredom zadnje lože, a doktor sportske medicine Piter Larkins nije optimista

Srpski teniser je posle pobede u osmini finala protiv Aleksa de Minora imao sjajne vesti, nije se žalio na bolove, prvi put od početka turnira povreda ga nije mučila. Međutim, doktor Larkins nema lepe vesti. 

- Možete da primetite da dosta toga radi na desnoj, ali levu nogu sklanja odmah sa zemlje, ne želi da mu bude stojeća. Udarao je prilično jako kako ne bi Aleksu De Minoru dozvolio da mu pravi probleme brzinom - kaže Larkins, prenose australijski mediji.

Doktor tvrdi da nema cepanje u mišiću, ali da Novak sigurni trpi gol.

- To je verovatno nagnječenje nerva, a kada vam se to desi, verovatno vas bole i leđa. Ne verujem da će mu biti bolje kako turnir odmiče. Šta više, postoji verovatnoća ozbiljne povrede ukoliko ga neki igrač bude testirao. Drugačije je to ukoliko imate istegnuće i fizioterapeut vam pomogne uz odmor - naveo je Larkins i dodao da je Novak, ako se radi o mišiću ili nervu, korak od toga da zaradi ozbiljnu povredu koja će ga naterati da preda i pre borbe za finale Australijan Opena.

 

Foto: ap photo

Novaka Đokovića muči povreda

Đoković je posle somine finala bio zadovoljan kako stoje stvari sa povredom

- Znam da sam povređen, ali stepen nisam mogao da odredim do takmičarskog meča. Uzimao sam ovih dana mnogo tabelta protiv upale i bolova. Inače ne volim da ih uzimam, morao sam da nađem način. Idem dan za dan jer je takva situacija. Ne znam šta može da se desi, ne želim previše da ulazim u tu tematiku. Danas je bio moj najbolji dan od početka turnira i nadam se da će ostati tako - podvukao je Đoković.  

Novak Đoković nije trenirao pred meč četvrtfinala protiv Andrea Rubljiva (09.30), ali će odraditi zagrevanje dva sata pre početka meča

Naš as je do sada ostvario pobede protiv Španca Roberta Karbaljes Baene (3:0), Enca Kuakoa (3:1), Grigora Dimitrova (3:0) i Aleksa de Minora (3:0). 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija