• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

06:46

NEVEROVATAN POTEZ, OPAMETILI SU SE! Poznato je u kom terminu Novak igra polufinale Australijan opena!

reuters

Tenis

NEVEROVATAN POTEZ, OPAMETILI SU SE! Poznato je u kom terminu Novak igra polufinale Australijan opena!

Podeli vest

Novak Đoković će se za finale Australijan opena boriti u petak od 9.30 časova po srednjoevropskom vremenu

Opet su nas organizatoru iznenadili! Novak će se i za polufinale boriti u večernji termin. To se verovatno nikada nije desilo. 

Sve mečeve je naš as ove sezone odigrao u noćnom terminu. Konačno su se Australinanci opemetili i videli da veću zvezdu od Novaka nemaju, a i moraju bar malo da mu se iskupe za sramotu tamošnje vlasti, koja ga je deportovala pre godinu dana. 

Protivnik našem asu u pohodu na istoriju i deseti trofej u Melburnu, biće Tomi Pol, Amerikanac sa kojim se do sada u karijeri nije sastajao.

Foto: reuters

Tomi Pol

Naš as je do sada ostvario pobede protiv Španca Roberta Karbaljes Baene (3:0), Enca Kuakoa (3:1), Grigora Dimitrova (3:0),  Aleksa de Minora (3:0) i Andreja Rubljova (3:0). Novak je jedini set na turniru dosad izgubio u drugoj rundi od Kuakoa.

U drugom polufinalu sastaju se Stefanos Cicipas i Karen Hačanov, u petak od 4.30 po srednjoevropskom vremenu, a dosadašnji međusobni skor je 5-0 za Cicipasa.

Foto: reuters

 

- Ne mogu da kažem da sam ovakvo samopouzdanje osećao jer sam imao neverovatne mečeve ovde, nezaboravne za mene. Teško je porediti jer sam proživeo mnoge uspehe u Melburnu. Poslednja dva meča sam igrao protiv igrača koji su u formi i pobedio sam. To šalje poruku rivalima koji su u žrebu. Osećam se dobro na terenu i sve bolje kako turnir odmiče. Nikad nisam izgubio polufinale, nadam se da će tako i ostati - rekao je Novak posle meča.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija