• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

06:29

OVO SE RETKO DEŠAVA, ODMAH ODLOŽITE SVE OBAVEZE! Đoković protiv Rubljova igra u sredu, ali u sjajnom terminu!

reuters

Tenis

OVO SE RETKO DEŠAVA, ODMAH ODLOŽITE SVE OBAVEZE! Đoković protiv Rubljova igra u sredu, ali u sjajnom terminu!

Podeli vest

U idelanom terminu za navijače u Srbiji Novak Đoković igra četvrtfinalni meč Australijan openu protiv Andreja Rubljova

Duel Srbina i Rusa za polufinale prvog grend slema u sezoni zakazan je u sredu, opet radni rad, u 9.30 po srednjeevropskom vremenu. 

Novak Đoković će peti meč zaredom igrati u noćnom terminu. Retko se dešava da jedan teniser odigra sve mečeve u noćnom terminu. Izgleda da su organizatori rešili i da na ovakav način pokušaju malo da se iskupe srpskom teniseru za sve što su mu priredili početkom prošle sezone.

Njih dvojica su do sada tri puta igrala jedan protiv drugog, a Novak u međusobnim susretima vodi sa 2:1.  Jedini put kada ga je Rus dobio bilo je na Srbija openu, u aprilu prošle godine. Tada je Rubljov slavio u finalu.

Nova zna protiv Rusa

Novak Đoković je odigrao savršen meč protiv De Minora, nada se da bi istu igru mogao da ponovi protiv Andreja Rubljova. 

- Andrej je konstantno u top 5, godinama je tu, ima vatrenu moć, servis je tu, eksplozivan je i sličan je u nekim aspektima De Minoru. Ali nadam se da će ishod biti isti - kazao je Đoković posle pobede u osmini finala. 

Foto: Tanjug/AP

 

Rus i Srbin su inače dobri prijatelji, a Rubljov je biranim rečima govorio o Đokoviću.

- Teško je pobediti ga, pogotovo na grend slemovima. On ima toliko iskustva u ovavkvim mečevima. Jedan je od najboljih u istoriji. Jedinu šansu ću imati ako budem igrao svoj najbolji tenis, ako se budem borio za svaku loptu. Ne razmišljam uopšte o njegovoj povredi. On igra, pobeđuje - kazao je šesti teniser sveta. 

Ukoliko pobedi, Đoković će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča dvojice Amerikanaca Bena Šeltona i Tomija Pola. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija