• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

08:20

NOVAK KRADE RODŽERU JOŠ JEDAN REKORD! Uskoro će ispratiti Federera u istoriju!

reuters

Tenis

NOVAK KRADE RODŽERU JOŠ JEDAN REKORD! Uskoro će ispratiti Federera u istoriju!

Podeli vest

Novak Đoković plasirao se u 44. grend slem polufinale (petak, 09.30)

Srpskog tenisera u polufinalu očekuje meč protiv Amerikanca Tomija Pola, a naš as je blizu obaranja rekorda Rodžera Federera.

Penzionisani Švajcarac drži rekord sa 46 polufinala na najvećim turnirima. Nema sumnje da će Novak, verovatno već ove godine izjednačiti rekord, a možda i preteći. Ukoliko mu dozvole da igra na US openu, onda se verovatnoća obaranja rekorda samo povećava.

Foto: reuters

 

Đoković je plasiranjem u polufinale dodatno pobegao Rafaelu Nadalu koji je 38 puta uspeo da prođe među četiri najbolja na Grend slemu, Džimi Konors je odigrao 31 polufinale, a Ivan Lendl 28....

Foto: reuters

 

Pobedom protiv Australijanca De Minora, Novak je ostvario 25. uzastopnu pobedu na Australijan openu. Nakon što je demolirao Andrea Robljova izjednačio se sa bivši trenerom Agasijem koji je bio rekorder sa 26 uzastopnih pobeda. Već portiv Pola u polufinalu ima priliku Novak da postane apsolutni rekored. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 1 godinu

Kako mozete napisati naslov Novak krade jos jedan rekord Federeru? Po vasem to bi znacilo da je Novak lopov , srbski lopov koji nesto krade postenom evropljaninu. Novak je sve svoje uspehe i rekorde posteno zaradio ,svojim radom i zalaganjem . Meni se gadi "srbsak" stampa sta vi sve pisete u Srbiji protiv srbskog naroda, najvise protiv najbolji Srba. Novak pobjedi ,napravi velki uspeh i svi naprave jedan clanak o tome taj dan, a poslije 10 clanaka prenosite neke anonimuse koji blate Velikog Novaka Dokovica.Kad ovo procitam u novinama koje ureduje covek koji na sva usta prica da je veliki Srbin onda mi je jos gore nego ona pisanja u kuriru,danas itd.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija