• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

15:30

LEPA ALIŠA ODUVALA FEDERERA! Fudbalerki je pošlo za rukom ono što nikome nije!

Tanjug, Reuters

Tenis

LEPA ALIŠA ODUVALA FEDERERA! Fudbalerki je pošlo za rukom ono što nikome nije!

Podeli vest

Fudbalerka Ališa Leman postala je na Instagramu pravi hit i nadmašila proslavljenog teniskog asa Rodžera Federera, koji je njen zemljak iz Švajcarske

Malo ko je verovao da će neki sportista ili sportiskinja iz Švajcarske prestići Rodžera koji ima 11,2 miliona pratilaca, ali Ališa je zbog fudbalskog umeća, ali pre svega atraktivnog izgleda postala popularnija od Federera na društvenim mrežama!

Foto: Reuters

 

Ona sada "šije" Federera za 100.000 pratilaca iako amo 171 objavu, troduplo manje od Rodžera koji je neuporedivo poznatiji od nje!  Fudbalerku Aston Vile mnogi smatraju za najatraktivniju na svetu, a njene golišave slike broje milione pregleda! 

 

 

Ona je pre dve godine raskinula sa saigračicom Ramonom Bahman, a onda uplovila u romansu sa fudbalerom Aston Vile, Daglasom Luizom, sa kojim se takođe razišla!

Foto: Reuters

 

Provokator Srba i vezista Arsenala Granit Džaka je daleko iza pomenutog dvojca i ima 2,9 miliona pratilaca na Instagramu, pa zazuzima treće mesto najpopularnijih sportista iz Švajcarske! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija