• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2023

11:37

NOVAK UBIO U POJAM HEJTERE! Slučajno otkrio do kada planira da igra!

reuters

Tenis

NOVAK UBIO U POJAM HEJTERE! Slučajno otkrio do kada planira da igra!

Podeli vest

Novak Đoković je podigao 22. grend slem pehar, deseti na Australijan openu, pokazao je da je i dalje najbolji teniser sveta i da neće skoro u penziju

Srpski teniser prošle sezone nije ugrao na Ju Es openu, ostao je bez bodova na Vimbldonu , propustio je mastersa u Indijan Velsu, Majamiju, Sinsinatiju i Kanadi, ali je i pored svega posle osvajanja Australijan opena, prvi na svetu. 

Rodžer Federer je krajem prošle godine zavnično otišao u penziju, sve češće se spekuliše da Rafael Nadal igra poslednju sezonu, a čini se da će naš as igrati barem još nekoliko godina. 

- Motivisan sam da osvojim što više grend slem turnirima, ovi trofeji su mi bez dileme najveća motivacija zbog kojih se takmičim. Ne volim da se poredim sa drugima, ali sam privilegovan da sam u diskusiji za najboljeg tenisera svih vremena, to mi laska. Kada se osećam dobro, znam da imam šansu da osvojim svaki grend slem protiv svakog na svakoj podlozi, ništa mi nije dato zdravo za gotovo - rekao je Đoković nakon velikog finala.

- Ne znam koliko ću još igrati, ali zavisi od mnogo stvari, ne samo od mog tela - poručio je prvi teniser sveta. 

Foto: reuters

Novak neće skoro u penziju

Ali, da ne planira skori odlazak u penziju, Novak je otkrio tokom takmičenja u Melburnu. Izazvao je Rodžera Federera, ali ne na teniskom terenu, nego skijaškoj stazi. 

- Video sam ga da skija, tako da želim da ga izazovem da se trkamo za nekoliko godina - poručio je Nole, koji će na skije tek kada se penzioniše. Inače, Federer je nakon turnira čestitao Đokoviću na osvajanja desetog grend slema u Australiji.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija