• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2023

08:09

PROKLETA SRAMOTA! Legenda svetskog tenisa KAO I UVEK - PRAVO U METU! Udara na svoje Amere i grmi! APSURDNO! Pustite Novaka na Masterse!

Starsportphoto

Tenis

PROKLETA SRAMOTA! Legenda svetskog tenisa KAO I UVEK - PRAVO U METU! Udara na svoje Amere i grmi! APSURDNO! Pustite Novaka na Masterse!

Podeli vest

"Prokleta sramota i šteta"! Eto, tako će se Džon Mekinro osećati ukoliko Novaku Đokoviću ne bude bilo dozvoljeno da igra dva predstojeća Mastersa u Indijan Velsu i Majamiju.

Legenda belog sporta, čiju su karijeru obeležile brojne kontroverze, ali i 77 titula (6. mesto u Open eri), među kojima sedam grend slemova, ne odustaje od podrške najboljem teniseru sveta da se pusti u zemlju i zaigra u Indijan Velsu (6-19. mart) i Majamiju (19. mart - 2. april). U suprotnom, kaže, bila bi naneta „prokleta šteta“.

- Apsurdno je da ne može da igra u Indijan Velsu ili Majamiju ili na bilo kojem drugom turniru u SAD. Ja sam se vakcinisao, ujedno poštujem što je on odlučio da to ne uradi, ali to je sasvim drugo pitanje. Igrao je US Open 2021, onda mu nije bilo dozvoljeno da igra 2022, neka mi to neko objasni. A sad mu i dalje nije dozvoljeno da igra. Mislim da je to apsurdno - rekao je 64-godišnji analitičar ESPN.

Foto: reuters

I njegov osam godina mlađi brat Patrik, takođe bivši teniser (mnogo uspešniji u dublu), nada se puštanju Đokovića u SAD.

- Nadam se da će dobiti izuzeće, da će moći da uđe u zemlju da igra. Nisam lekar niti stručnjak, ali izgleda da je pandemija uglavnom prošla, da kucnem o drvo. On može da ode u bilo koju drugu zemlju da igra u ovom trenutku i za dobrobit sporta, za tenis, mislim da bi svi voleli da vide da može da igra na turnirima koje želi - istakao je bivši selektor Dejvis kup reprezentacije SAD, danas takođe teniski analitičar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija