• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

14:03

IZVINITE, MALO ME BOLI VRAT! Novak šokirao ljude u Dubaiju! (VIDEO)

printscreen

Tenis

IZVINITE, MALO ME BOLI VRAT! Novak šokirao ljude u Dubaiju! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković je stigao u Dubai po šesti trofej, atmosfera u timu je sjajna posle ovajanja Australijan opena, ne skida osmeha sa lica, a nasmejao je i fanove do suza.

U prvom meču posle mesec dana pauze pobedio je Novak Đoković posle tri seta Tomasa Mahača rezultatom 6:3, 3:6, 7:6 (7:1) i došao do 13-0 u 2023. godini. U narednom kolu očekuje ga Talon Grikspor, 39. igrač na ATP listi, koji je u prvom kolu bio bolji od Francuza Konstanta Lestjena rezultatom 2:1.

Nole želi trofej, ali ima vremena malo i da se opusti i zabavi. Tako je za Instagram stranicu turnira u Dubaiju trebalo da nevede za 30 sekundi šampione Dubaija. Nije mu baš išlo:

- Marej, Federer... - stao je potom Nole, pa dodao:

- Agasi? 

Pogrešio je naš as, pa su mu malo pomogli i podsetili ga da je on trijumfovao pet puta u Dubaiju.

- Da, taj momak Đoković! Berdih? Krejčikova...

Opet je promašio, jer je Berdih igrao finale, ali je to Đokoviću isto... Vreme je prolazili, pa je Đoković pokušao da se izvuče:

- Momci, izvinite! Nešto me vrat boli! Možemo li da odložimo intervju..- rekao je Novak i umirao od smeha, a kada su shvatili o čemu se radi počeli su da se smeju svi oko njega.

Pogledajte!

 

 

Rival Novaku Đokoviću u drugom meču u Dubaiju je 39. sa ATP liste, Holanđanin Talon Grikspor. 

- Nismo dugo igrali, svi igraju dobar tenis, nije igrač iz vrha, ali igra dobro ako dobije priliku. Sigurno će kao i Mahač pokušati da igra tenis života. Nemaju šta da izgube protiv mene, svako hoće skal - zaključio je Đoković.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija