• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2023

06:27

ĐOKOVIĆ SE POVUKAO! Definitivno, opet rampa za Novaka! Amerikanci, sramite se!

reuters

Tenis

ĐOKOVIĆ SE POVUKAO! Definitivno, opet rampa za Novaka! Amerikanci, sramite se!

Podeli vest

Zvanično! Novak Đoković neće igrati na mastersu u Indijan Velsu, povukao se sa žreba, što su potvrdili organizatori turnira

Prvi teniser sveta nije čekao poslednji momenta, povukao sa sa mastersa pre žreba, jer mu vlasti SAD-a nisu dozvolile da uđe u zemlju zbog toga što nije vakcinisan protiv korona virusa.

Novak ne igra

Turnir ATP 1.000 u Indijan Velsu počinje ove nedelje u kalifornijskoj pustinji, a potom sledi masters u Majamiju koji će Đoković izvesno da propusti ukoliko se američke vlasti ne predomisle.

Novak Đoković četvrtu godinu zaredom neće igrati na prvom mastersu u sezoni - Indijan Velsu. Njega će na turniru zameniti Nikoloz Basilašvili.

 

Sjedinjene Države i dalje ne dozvoljavaju nevakcinisanim strancima da uđu u zemlju, a ta odluka bi trebalo definitivno da bude ukinuta 11. maja. Novak Đoković je poslao molbu za posebno izuzeće, kako bi mogao da igra na mastersima, dobio je podršku US opena, ali su vlasit bile neumoljive.

- Novak Đoković je jedan od najvećih šampiona koje je naš sport ikada video - napisano je na zvaničnom Tviteru nalogu US Opena, ali ni to nije pomoglo.

Đoković je početkom 2022. godine deportovan iz Australije jer nije vakcinisan, a iz istor razloga i prošle sezone nije igrao u Indijan Velsu i Majamiju, potom u Kanadi, Sinsinatiju i US openu. Srpski teniser je dominantno počeo 2023. godinu, osvajanjem Australijan open 2023, što je njegova 22. grend slem titula, dok je prošle nedelje stao u polufinalu Dubaija. Videćemo da li će Novak igrati na nekim drugim turnirima tokom marta ili će se pripremati za sezonu za šljaci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mima

pre 1 godinu

Ne da mu zena da se vakcinise....kao sto deci ne da da imaju svecice za rodjendan....zao mi coveka ....zasluzio je mnogo bolju zenu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija