• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2023

08:52

AMERIKA NA NOGAMA, UDAR NA POLITIČARE ZBOG ĐOKOVIĆA! Izgubili ste 80 milijardi dolara, pogrešili ste!

reuters

Tenis

AMERIKA NA NOGAMA, UDAR NA POLITIČARE ZBOG ĐOKOVIĆA! Izgubili ste 80 milijardi dolara, pogrešili ste!

Podeli vest

Novak Đoković je glavna tema u Americi, ne stišava se bura, jer prvom teniseru sveta nisu dozvolili da uđe u Ameriku pošto nije vakcinisan.

Novak Đoković definitivno neće igrati na mastersu u Indijan Velsu, pa se povukao sa mastersa pre žreba. Oglasila se i organizacija U.S. Travel, koja je nacionalna neprofitna organizacija koja predstavlja sve delove američke turističke industrije.

Amerikanci uz Novaka

- Američka zastarela politika oko vakcine za međunarodne posetioce je neiznuđena greška koja donosi gubitak od 80 milijardi dolara Americi. Novak Đoković je samo jedan od milion putnika kojeg su pravila odvratila od posete SAD koja vodi dobronamernu, ali zastarelu politiku. Vreme je da se Amerika pridruži Evropi, Australiji, ali i svim ostalim delovima sveta koji su uklonili zahteve da posetioci moraju da budu vakcinisani protiv korone - navodi se u saopštenju.

Sjedinjene Države i dalje ne dozvoljavaju nevakcinisanim strancima da uđu u zemlju, a ta odluka bi trebalo definitivno da bude ukinuta 11. maja. Novak Đoković je poslao molbu za posebno izuzeće, kako bi mogao da igra na mastersima, dobio je podršku US opena, ali su vlasit bile neumoljive.

Foto: reuters

 

Novak Đoković četvrtu godinu zaredom neće igrati na prvom mastersu u sezoni - Indijan Velsu. Njega će na turniru zameniti Nikoloz Basilašvili. 

Amerikanac Džon Izner udario je po sopstvenoj vlasti zbog srpskog tenisera.

- Ne brinite, 11. maja će se smatrati dovoljno sigurnim da uđe u SAD. Do tada je previše opasan. Ne dovodite u pitanje nauku, naša vlada je bila u pravu sa svim od samog početka pandemije virusa korona - rekao je ironično Izner.

Đoković je početkom 2022. godine deportovan iz Australije jer nije vakcinisan, a iz istor razloga i prošle sezone nije igrao u Indijan Velsu i Majamiju, potom u Kanadi, Sinsinatiju i US openu.

Foto: reuters

Novak Đoković ne ide u Ameriku

Srpski teniser je dominantno počeo 2023. godinu, osvajanjem Australijan open 2023, što je njegova 22. grend slem titula, dok je prošle nedelje stao u polufinalu Dubaija. Videćemo da li će Novak igrati na nekim drugim turnirima tokom marta ili će se pripremati za sezonu za šljaci.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Giga

pre 1 godinu

I ja sam cuo, ocekuje se gradjanski rat u usa zato sto ne igra N1!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija