• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2023

09:12

NOVAK ĆE OVO GLEDATI NA TV! Žreb razdvojio Alkaraza i Medvedeva, a evo kakva je situacija sa Srbima u Indijan Velsu!

REUTERS/Pavel Mikheyev

Tenis

NOVAK ĆE OVO GLEDATI NA TV! Žreb razdvojio Alkaraza i Medvedeva, a evo kakva je situacija sa Srbima u Indijan Velsu!

Podeli vest

Poznato je ko će sa kim ukrstiti reket u prvom mastersu u sezoni. Indijan Vels je na programu od 8. do 19. marta, ali na njemu neće biti Novaka Đokovića zbog zabrane ulaska nevankcinisanim strancima.

Nema na veliku žalost navijača širom sveta Novaka Đokovića u Americi, ali tu su tri Srbina. Miomir Kecmanović je kao nosilac slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela Stena Vavrinke i kvalifikanta.

Protivnik Filipu Krajinoviću na startu biće Mekenzi Mekdonald, a ako slavi, čeka ga mladi Holger Rune. Sa druge strane, Laslo Đere će turnir početi od Oskara Otea, a u sledećoj rundi bi mogao nad Karena Hačanova.

Žreb je bio naklonjen prvom nosiocu Karlosu Alkarazu. On je u prvoj rundi slobodan, posle ga čeka najverovatnije Holt, dok su mu sledeći potencijalni rivali Talon Grikspor, Danijel Evans ili Pablo Karenjo Busta, Feliks Ože-Aljasim ili Hubert Hurkač, dok bi u polufinalu mogao na Holgera Runea ili Tejlora Frica.

Danil Medvedev nalazi se u drugom delu žreba, a u drugom kolu ga čeka neki od američkih bombardera, Džon Izner ili Brendon Nakašima. Protiv Saše Zvereva bi mogao u osmini finala, sa Kasperom Rudom u četvrtfinalu, a sa Andrejom Rubljovom ili Stefanosom Cicipasom u polufinalu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija