• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2023

19:10

ŠOK! UKRAJINKA DOBILA NAPAD PANIKE I PREDALA BELORUSKINJI! Nisam mogla to da "svarim"! Bilo je jače od mene!

Tenis

ŠOK! UKRAJINKA DOBILA NAPAD PANIKE I PREDALA BELORUSKINJI! Nisam mogla to da "svarim"! Bilo je jače od mene!

Podeli vest

Ukrajinska teniserka Lesija Curenko odustala je od meča sa Arinom Sabalenkom.

Razlog da ne igra protiv Beloruskinje bio je napad panike, tvrdi 96. teniserka sveta.

Najpre je navela "lične razloge", a onda otkrila o čemu se zapravo radi.

- Razlog odustajanja bio je napad panike. Zvanično će biti napisano ’lični razlozi’, a zapravo se radi o problemima sa disanjem i moglo bi se reći histeriji - rekla je Curenko i dodala:

- Pre nekoliko dana sam razgovarala sa izvršnim direktorom WTA Stivom Sajmonom i bila sam apsolutna šokirana onim što sam čula. Rekao mi je da je on sam protiv rata, ali ako ga podržavaju igrači iz Rusije i Belorusije, onda je to samo njihovo mišljenje i to ne treba da me uznemirava. Kazao je da bi se osećao užasno da je na mom mestu.

Curenko je kolo pre ovog igrala sa Donom Vekić – i pobedila.

Foto: printscreen

- Bila sam potpuno šokirana ovim razgovorom, a već u poslednjem meču je bilo teško igrati, teško se sabrati. Kada je trebalo da izađem danas na teren, imala sam napad panike. Jednostavno nisam mogla da izađem. Nadam se da ću uspeti da ’svarim’ ove informacije i da ću se bolje pripremiti za sledeći turnir - istakla je Curenko.

Sabalenka će u osmini finala igrati protiv Barbore Krejčikove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 1 godinu

Od čega je to direktor WTA trebao da zaštiti tu šmizlu? Da je bolja teniserka ne bi bila 99. na rang listi. Šta je trebao Stiv da uradi, da diskvalifikuje Azarenku da bi ova ukrajinska luzerka išla dalje? Zašto bi imala bilo kakav razlog da dobije "napad panike"? Da neće možda Vika da je ubije na terenu? Sramno i bezobrazno fašističko ponašanje, samo takvim potezima dokazuju da je Putin u pravu da su nacisti ...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17