• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

08:53

ŠPANAC MUNJEVITO JURI DA PREUZME NOVAKU PRESTO! Alkaraz gazi u Indijan Velsu, Marej pakuje kofere!

Tanjug/AP

Tenis

ŠPANAC MUNJEVITO JURI DA PREUZME NOVAKU PRESTO! Alkaraz gazi u Indijan Velsu, Marej pakuje kofere!

Podeli vest

Španski teniski as Karlos Alkaraz ekspresno se plasirao u osminu finala mastersa u Indijan Velsu, dok je Endi Marej pretrpeo poraz od zemljaka.

Španac Karlos Alkaraz se malo mučio u prvom setu, ali je na kraju rutinski savladao Holanđanina Talona Griekspora sa 7:6 (4), 6:3.

Foto: REUTERS/Sergio Moraes

 

Iako momak koji želi da svrgne Novaka Đokovića sa trona nije imao nijedan as, bio je siguran na drugom servisu pa je omogućio rivalu samo dve brejk šanse, koje je spasao i očekivano se plasirao u narednu rundu.

Sjajni Alkaraz će u osmini finala igrati protiv Britanca Džejka Drejpera, koji je u, takođe, dva seta savladao zemljaka Endija Marija. Drejper je trijumfovao sa 7:6 (6), 6:2 protiv bivšeg prvog tenisera sveta.

Foto: REUTERS/Hannah Mckay

 

I Janik Siner se plasirao u osminu finala, nakon što je poveo u taj-brejku, pa rutinski savladao Adrijana Manarina 7:6 (7), 6:4.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija