• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2023

15:29

DRVLJE I KAMENJE PO NOVAKU! Trener UKRAJINKE opleo po Đokoviću jer nije rekao da ne podržava oca!

AP Photo/Ng Han Guan/Starsportphoto

Tenis

DRVLJE I KAMENJE PO NOVAKU! Trener UKRAJINKE opleo po Đokoviću jer nije rekao da ne podržava oca!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković je ni kriv ni dužan ponovo na meti kritika zbog stvari koje nemaju veze sa njim.

Ukrajinska teniserka Lesija Curenko našla se u centru pažnje jer je odbila da igra protiv Arine Sabalenke iz Belorusije, zvanično se povukavši na turnira zbog "napada panike" uzrokovanog razgovorom sa prvim čovekom WTA.

Curenko je pogodilo što će ruski i beloruski teniseri igrati na Olimpijskim igrama, a njen trener se okomio na srpskog tenisera Novaka Đokovića!

Foto: AP PHOTO

 

- Đokovićev otac je rekao 'Slava Rusiji' u kameru, a zatim tvrdio da je pogrešno shvaćen. Bila je to glupa situacija, a ovo je moje lično mišljenje...  To čak nije ni ljudski čin. Ako ste tako rekli, preuzmite odgovornost za svoje reči. Đoković takođe nije imao hrabrosti da iskreno kaže da ne podržava ponašanje svog oca-  rekao je Nikita Vlasov, iako je Srđan Đoković zapravo rekao "živeli" i dodao:

Foto: printscreen

 

- Novak ni u jednom trenutku u svojim intervjuimaanije direktno osudio ruske akcije u Ukrajini, niti pozvao da se užas u našoj zemlji zaustavi. Da li bi bio dobar trenutak da iskoristi svoj status da stavi tačku na sve ovo, da pozove na mir? Ne, oni podržavaju Rusiju. Bio sam veoma iznenađen što je taj stav iznet tako otvoreno- poručio je trener Ukrajinke, iako se Novak Đoković među prvima obratio ukrajinskom teniseru Sergeju Stahovskom i ponudio pomoć! Izgleda da se dobre stvari u njegovom slučaju brzo zaboravljaju..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Getsbi

pre 1 godinu

Od ovih marginalnih trenera i tenisera koji preko Novakovog imena traže reklamu mi je muka. A još ako su Ukrajinci koji misle da ceo svet treba da trpi njihovu bahatost i aroganciju i zaborave šta su radili ruskom narodu od 2014 godine, onda mi se i povraća.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija