• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2023

08:12

SVET IŠČEKUJE SPEKTAKL U KOJEM NEĆE BITI NOVAKA! Đoković će u finalu navijati za Rusa protiv fenomenalnog španca! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

SVET IŠČEKUJE SPEKTAKL U KOJEM NEĆE BITI NOVAKA! Đoković će u finalu navijati za Rusa protiv fenomenalnog španca! (VIDEO)

Podeli vest

Mladi španski teniski as, Karlos Alkaraz, stigao je na korak do cilja i samo ga još Danil Medvedev deli od prvog mesta na svetu.

Ostaje žal što Novak Đoković nije dobio priliku da brani prvo mesto na ATP listi. Ipak, tome se i te kako obradovao Španac Karlos Alkaraz, koji je uspeo da savlada Janika Sinera sa 7:6(4), 6:3 i plasira se u finale Indijan Velsa!

Šetao je kao na traci Karlos Sinera načinom na koji je slao lopte i to mu je pre svega pomoglo da u drugom setu uhvati ritam za koji Italijan nije imao rešenje.

Prvi set dao je Alkarazu krila pošto je odmah podigao nivo, pa je u drugom dobio tri uvodna gema, odnosno četiri od prvih pet! Kada je slomio Italijana na njegov prvi servis, rutinski je priveo meč kraju! Na ovaj način nastavio Alkaraz sa brutalnim izdanjima i spreman je kao zapeta puška da svrgne Noleta sa trona!

 

 

Igrao je kao u transu Karlos, a u jednom trenutku je čak odigrao sa osnovne linije poput Đokovića, onda izašao na mrežu kao Rodžer Federer i završio poen lobom u maniru Endija Marija.

U velikom finalu ga čeka Danil Medvedev, a Alkaraz će morati da dobije i njega u nedelju (ne pre ponoći), da bi ostvario cilj! Može se reći da momak iz Mursije juri dva slavlja, odnosno treću Masters titulu i prvo mesto na ATP listi sa kojeg ga je svrgnuo Novak Đoković pošto je osvojio Australijan Open.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)
Live TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija